Sigrid Bernsons svar efter kritiken mot bilden under semestern

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson befinner sig på en resa utomlands, i Portugal.
Men trots den härliga semestern får hon nu kritik för en video hon nyligen publicerade på Instagram.
Nu väljer Let's dance-profilen att ryta ifrån och förklara situationen.

Sigrid Bernson slog igenom i Let's dance för flera år sedan. Sedan dess har hon varit en återkommande profil i programmet och dessutom vunnit tävlingen tillsammans med både Antonio Hysén och Benjamin Ingrosso.

Hon och artisten Robin Bengtsson dansade tillsammans år 2019 och det slog gnistor direkt. Under hela programmet spekulerades det ifall Robin och Sigrid fattat tycke för varandra – något som senare visade sig stämma. Ett par månader efter finalavsnittet bekräftade Sigrid att de är tillsammans.

Paret bor nu tillsammans i ett hus och är kärare än någonsin! I stunden befinner sig Sigrid dock inte hemma utan på en resa. Men efter en händelse har hon nu behövt ryta ifrån mot en följare – läs varför här.

Sanna bryter tystnaden – första orden efter sonens födsel

Robin Bengtssons och Sigrids Bernsons kärlekssaga

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson är ett av Sveriges hetaste kändispar. Och vad är det man brukar säga, känns det rätt är det lätt. Efter kärleksavslöjandet i december 2019 nåddes vi under våren 2020 att Robin och Sigrid gått rakt på sak.

De flyttade nämligen ihop, då de köpte en villa i Vallentuna strax utanför Stockholm. Med dem bor även Robins son William, som han har sedan en tidigare relation.

Vi har sedan flytten fått tagit del av parets renovering och under föregående år rustade de upp villan rejält. Tidigare i år meddelade dessutom Sigrid och Robin att de köpt en båt, även denna renoverade de upp och gjorde i ordning.

Paret har även nämt att de är sugna på gemensamma barn, något Robin skrev om på sin Instagram för ett par månader sedan när han berättade om sina framtidsplaner.

”Kortsiktigt = släppa mer musik i höst, träna mer. Långsiktigt = Finns mycket men skulle vilja prova att skådespela, bygga pool och utöka familjen”, skrev han då.

Sigrid ryter ifrån efter kritiken på bilden: ”Behöver inte oroa dig”

Sigrid Bernson befinner sig just nu utomlands och har visat upp härliga bilder från resan. Men nu har hon tvingats ryta ifrån mot en följare som tycker det är synd att hon gör så mycket reklam på sin Instagram under semestern.

I en video gör Sigrid nämligen reklam för hårprodukter och följaren tycker då att hon ska njuta av semestern istället.

Följaren skriver: ”Njut av semestern istället för att göra en massa reklam.”

Varpå Sigrid Berson svarar: ”Jag njuter absolut av att vara i Portugal även fast jag jobbar en del härifrån. Så du behöver inte oroa dig!”

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernson om kärleken och sitt nya liv: ”Grät i en vecka”

LÄS OCKSÅ: Så många miljoner tjänade Bianca Ingrosso på försäljningen av Caia

FOTO: TV4

Senaste nytt