Robin Bengtssons ord till Sigrid Bernson efter bilden från Portugal

Robin Bengtsson, Sigrid Bernson

Nyligen lade Let's dance-profilen Sigrid Bernson ut en lättklädd bild på sin Instagram.
Det fick pojkvännen Robin Bengtsson att reagera – läs här!

I snart två år har Sigrid Bernson, 32, och Robin Bengtsson, 31, varit ett kärlekspar. De träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019. Det skulle dock dröja ett par månader innan de gick ut med sin relation.

Sedan dess har det hänt mycket för paret. Bland annat har de flyttat ihop och blivit husägare. I mars förra året meddelade Sigrid och Robin att de har köpt hus i Vallentuna. Dock krävde huset en hel del jobb och renovering, något som följarna fick ta del av via Instagram.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson nya investering – en båt

När huset var klart hoppade Sigrid Bernson och Robin Bengtsson på nästa grej. I våras visade paret upp nästa renoveringsprojekt, nämligen en båten Ulla.

I påskas hämtade jag och Sigrid Bernson upp den här skönheten! En Formula 233 från 1983 som vi tyckte hade en väldigt vacker och tidlös design. Ikväll, efter många timmars arbete med renovering invändigt, och putsande utvändigt, ska hon äntligen få doppa sig i havet”, skrev Robin på sin Instagram när båten var klar.

För ett par veckor sedan åkte Sigrid till Cambridge för att hälsa på sin syster och hennes familj. Nu har Let's dance-profilen rest iväg igen.

Just nu befinner hon sig i Portugal tillsammans med sin mamma, på en så kallad mor och dotter-resa. Vilket innebär att Robin snällt fick stanna hemma.

Touchdown in Portugal. Jag och mamma har pratat om att åka hit i flera år och äntligen ska hon få visa mig Lagos”, skrev Sigrid på sin Instagram för ett par dagar sedan.

Robin Bengtssons kommentar på Sigrid Bernsons lättklädda bild

På bland annat Instagram story har följarna kunnat ta del av Sigrids vistelse i Portugal. Nyligen lade hon upp en bild på henne själv i bikini.

Fantastisk plats. Tacksam att få njuta av solen i bikini igen

Bilden har fått en hel del kommentarer. En av dem som kommenterar är ingen mindre än pojkvännen Robin Bengtsson.

Han skrev kort och gott: ”Njut”, följt av två utropstecken.

Sigrid Bernson. Foto: Sigrid Bernson/Instagram

LÄS OCKSÅ: Hur långa är artisterna i Så mycket bättre? Listan med deltagarnas längd

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ilska mot Martin Björk efter orden om Filip Lamprecht

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt