Peg Parneviks ilska mot Martin Björk efter orden om Filip Lamprecht

Peg Parnevik, Martin Björk

Nyligen gästade Peg Parnevik Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken.
Artisten trodde att fokuset skulle ligga på hennes karriär och hur det är att vara kvinna i musikindustrin.
Men riktigt så blev det inte – och nu rasar Peg.

Peg Parnevik, 26, och Filip Lamprecht, 24, har känt varandra sedan de var små och för drygt fem år sedan blev de ett par.

Deras relation sattes dock på prov under våren här Filip ställde upp i Let's dance. Filip dansade ihop med Linn Hegdal, och under säsongens gång var det många tv-tittare som började misstänka att en möjlig romans mellan de båda pågick. Vilket inte stämde.

I den egna podcasten Pilowtalk med Peg och Penny berättade Peg bland att hon bland annat fick ta emot elaka påhopp.

Pernillas ångest efter beslutet – egna orden om krisen

Filip Lamprecht avslöjade uppbrottet från Peg Parnevik i radio

Även Filip slog ifrån sig ryktet om att det skulle vara någonting mellan honom och Linn i en intervju med P4 Extra. Han menade på att de bara var spekulationer.

– Det gillas att spekuleras och det är inte så dramatiskt, vi mår bra. Vi är fortfarande tillsammans, sade han då.

Men när Filip Lamprecht senare gästade P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow skulle det visa sig att de alls inte var ett par längre. I programmet beskrevs Peg som hans ex.

Tidigare i veckan gästade Peg Parnevik Martin Björks intervjuserie Intimt med Björken. Där berättade sångerskan att hon inte vill vara tillsammans med Filip igen.

– Jag tycker inte att han betedde sig bra. Han var väldigt elak och kall. Det var väldigt hårt, säger Peg i videon.

En uppfattning folk verkade ha om deras relation var att Peg körde med Filip.

– Jag har aldrig varit en sådan person, jag är väldigt känslig och kärleksfull. Bredvid honom, och i vissa sammanhang, så såg jag att jag var den hårda med tatueringar som styrde och var jobbig. Och han var så fin ock söt.

Peg Parneviks ilska mot Martin Björk efter orden om exet

Även om Peg har delat med sig av samtalet med Martin Björk på bland annat Instagram, så var hon allt annat än nöjd med tv-profilen efteråt. Dels var hon inte nöjd med hur han rubriksatte intervjun: ”PEG PARNEVIK: FILIP LAMPRECHT DUMPADE MIG.”

Aj aj aj påminn mig att dubbelkolla titlar i framtiden haha the clickbait is killin med”, skriver hon på sin Instagram story samtidigt som hon delar klippet.

Peg Parnevik fortsätter sedan med att ifrågasätta varför alla intervjuer handlar om hennes tidigare eller nuvarande relationer.

Alla intervjuer jag gjort den senaste tiden har varit superintressant med många diskussioner om mitt nya ljud och musik. Plus hur det är att vara kvinna i musikindustrin. I slutändan skriver alla om min tidigare och mitt nuvarande förhållande. Det är så sjukt att man som kvinna alltid blir reducerad till sina partners. Jag har mer att prata om än så, jag lovar”, skriver Peg Parnevik i ett långt inlägg på Instagram story.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik mot inslaget med Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Kajsa Bergqvists frustration mot Anders Öfvergård i Anders knackar på

FOTO: Youtube

Senaste nytt