Pernilla Wahlgrens sömnbrist efter beslutet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren, 53, och modellen Christian Bauer, 55, har under den senaste tiden blivit Sveriges mest omskrivna par jämte Lotta Engberg, 58, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63.
TV: Pernilla Wahlgren skär sig rejält – se de dramtiska bilderna här
Slå på ljud

Pernilla och Christian fann varandra i våras och i maj kunde inte Pernilla hålla tyst om sina känslor längre. På Instagram skrev hon då:

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men denna gång av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken...! Den kommer när du minst anar det... Tack C för att du kom in i mitt liv”, skrev Pernilla följt av flera röda hjärtan.

NU GRATIS
Farmen-Mary avslöjar – därför sprack relationen med Wahlgrens kille

De träffades via gemensamma vänner.

– Det var så det var. Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom, sa Pernilla tidigare i podcasten Framgångspodden.

Sedan dess har de hunnit med att bo ihop i Pernillas hus i Marbella-trakten i Sydspanien och även husera hemma hos sångerskan på Lidingö.

Pernilla her problem med sömnen

Men nu har paret tvingats att ta en paus ifrån varandra, i alla fall tidvis. Pernilla är ute med sin kritikerrosade show Pernilla Wahlgren har hybris och att vara ifrån Christian tynger henne. Däremot var han med på premiären den 2 oktober i Västerås där han satt i publiken. Christian var mer än stolt över sin älskling.

”Det här är så stort. Där är hon, min älskling, tårögd och rörd redan innan, och lite nervös, vet inte varför jag är det men det är fantastiskt”, sa han då med en skakig röst i en video på Instagram.

Nu rullar turnén på för fullt, showen ska spelas ända fram till hösten 2022 med eventuell förlängning. Men att vara borta från Christian har utlöst en kris hos Pernilla, hon kan inte sova.

Pernilla och Christian träffades via gemensamma vänner.

Nu vaknar hon 04.30 på morgonen och kan inte somna om. Det hela påminner om hennes tidigare år då hon drabbades av stor ångest innan hon tagit det där viktiga beslutet som tyngt henne.

– Förr när jag hade mycket ångest då gick det inte att sova, och när det har varit stora beslut som jag måste ta då kan jag inte sova heller. Men jag känner mig superlugn, säger hon i podden Wahlgren & Wistam och fortsätter:

– Men vet du vad jag tror att det är? Jag tror att jag inte är van vid att vara ensam i sängen längre.

Pernilla har numera vant sig vid att för det mesta ha Christian vid sin sida när hon sover, men nu när han inte är där blir sömnen bristande.

– Jag är en sån där som gillar att ligga väldigt, väldigt nära och det är så mysigt.

LÄS OCKSÅ: Helena Bergströms dubbla familjesorg

LÄS OCKSÅ: Lönelista: Hen tjänar bäst i årets Bachelor

Foto: TT & Pernilla Wahlgrens Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN