LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Kajsa Bergqvists frustration mot Anders Öfvergård i Anders knackar på

25 okt, 2021 
ANDERS ÖFVERGÅRD, KAJSA BERGQVIST
När Anders Öfvergård knackar på hemma hos Kajsa Bergqvist tycker han att det är ett och annat som behöver göras om.
Detta leder till en frustrerad Kajsa Bergqvist som till slut blir riktigt irriterad.
– Det känns inte bra, säger Kajsa i programmet.
Annons
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar påBrand logo
Sanningen om Agneta Sjödins tårar i Anders knackar på

Den femte säsongen av Anders knackar på är äntligen igång och som vanligt är upplägget att Anders Öfvergård, 53, kommer och knackar på hemma hos våra folkkära kändisar.

Förra veckan fick vi se honom knacka på hemma hos Peter Jihde, 50, och nu var det dags för höjdhoppslegenden Kajsa Bergqvist, 45, att få sig ett besök. Syftet med programmet är att Anders ska hjälpa till att bygga bort problem som kan finnas i hemmen. Dessa saker kan vara oavslutade projekt eller lösningar och det är vanligt att djupt rotade känslor kommer upp till ytan.

Ungefär så har det nu hänt för Kajsa Bergqvists del. Hon bor i en härlig villa tillsammans med flickvännen Josefin Holmqvist, 34.

Så träffades Kajsa Bergqvist och Josefin Holmqvist

I tv-programmet Superstars på hemmaplan har Kajsa tidigare berättat hur hon träffade sin kärlek Josefin.

– Vi hängde någon kväll och skulle skicka en bild till en kompis och på skoj pussa varandra lite grann, har Kajsa tidigare berättat i programmet och förklarade att det var till en ”boomerang” på Instagram. Hon fortsatte:

Annons

– Det bara hände någonting där, det var inte bara en puss det blev någonting annat. Det var lite oväntat för oss båda, vi var ju kompisar.

Denna puss ledde till en långvarig relation och idag är turturduvorna ett lyckligt par.

– Att det kan bli så jäkla bra är fantastiskt, sa Kajsa då.

Kajsa Bergqvists ilska mot Anders Öfvergård

Nu är det återigen dags för Kajsa att ta plats i tv-rutan och denna gång handlar det om att göra förbättringar i hemmet. Men när Anders Öfvergård har knackar på inser han snabbt att paret behöver en tvättstuga. Det tycker dock inte Kajsa.

Det hela leder till ilska från både Anders och Kajsa.

– Kajsa är otroligt bestämd. Jag tror att hon är jävligt irriterad där uppe just nu för att jag har tryckt på lite grann, säger han i programmet.

– Det känns inte bra. Att offra ett helt rum, vi har inte så många rum i det här huset liksom till att göra något så tråkigt som att tvätta, förklarar Kajsa.

Anders utskällning och planer på att offra ett helt rum åt att bygga tvättstuga är uppenbart något som får Kajsa att känna obehag.

– Åh det gör ont i hela kroppen, jag blir så frustrerad att jag nästan känner tårarna trycka innanför ögonlocken på mig, säger Kajsa upprört.

FOTO: TV4

Annons