LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Nielsens första ord efter förlossningen – oväntade inlägget

28 okt, 2021 
Sanna Nilesen
Sanna Nielsen och Joakim Ramsell blev nyligen föräldrar till en liten son.
Nu uttalar sig Sanna för första gången efter förlossningen – men det visar sig inte handla om bebislyckan.
Annons
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna NielsenBrand logo
Ernst Kirchsteiger avslöjar sanningen om relationen till Sanna Nielsen

Sanna Nielsen, 36, är en av Sveriges mest folkkära musiker. Hon slog igenom som mycket ung, bara elva år gammal fick hon nämligen ett genombrott med låten Till en fågel.

Hon är programledare för Allsång på Skansen sedan flera år tillbaka och beräknas leda det folkkära programmet även nästa år. På allt detta blev hon även nyligen mamma, i söndags välkomnade hon och pojkvännen Joakim Ramsell en liten son till världen. Nu uttalar sig Sanna för första gången efter bebislyckan!

Sanna Nielsen har blivit mamma för första gången till en son

Sanna Nielsen kom med ett glädjande besked i maj tidigare i år. Till en bild på sig själv avslöjade hon för hela svenska folket att hon är gravid. Hon beskrev i texten att hon inte riktigt förstod att det var sant.

”Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”

Annons

Och nu har bebisen anlänt! I måndags bekräftade nämligen Sannas manager att bebisen kommit och att alla mådde bra.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra! Sanna ger inga fler kommentarer i övrigt”, bekräftade Lotta Liljefjäll till Aftonbladet.

Sanna och Joakim
Sanna och Joakim har blivit föräldrar till en liten son.

Sannas första oväntade ord om julshowen efter bebislyckan

Lyckan är nu total för artisten som även inom bara några veckor drar igång med sin julshow. I en hel månad ska hon vara ute på turné. Sista stoppet är bara två dagar innan julafton i Ystad. Hon firar i år dessutom 25 år som artist och väntas alltså om bara ett par veckor vara tillbaka på scenen igen och möta sin publik med Min Sanna jul.

Och nu har Sanna uttalat sig för första gången på Instagram efter att hon fött barn, men det handlar inte om bebisen som många trott, istället får följarna ta del av en video där Sanna sjunger och påminner om julshowen.

”Biljetter till Sannas julturné ”Min Sanna Jul” hittar du på Showtic”, står det bland annat i inlägget.

Mammalivet börjar med andra ord med dunderfart och Sanna verkar mer taggad än någonsin att få göra julshower igen. Om mindre än en månad åker hon på turné och vi önskar lycka till med både bebis och show!

FOTO: TV4

Annons