Så blir Sanna Nielsens nya mammaliv med nyfödde bebisen

SANNA NIELSEN OCH JOAKIM RAMSELL

Artisten Sanna Nielsen och pojkvännen Joakim Ramsell välkomnade i söndags en liten son till världen.
Men snart drar hon igång med en fullspäckad julturné – så hur blir det med mammalivet?
Hänt reder ut!

Sanna Nielsen, 36, har blivit mamma för första gången. Tillsammans med pojkvännen Joakim Ramsell välkomnade hon en son till världen under söndagen, något som Kristianstadsbladet var först med att rapportera.

Det var i maj på morsdag som Sanna meddelade att hon väntar barn tillsammans med Joakim. Hon kallade barnet för ”mirakel” men har sedan dess varit förtegen om graviditeten. Däremot har hon talat öppet om sin julshows-turné som hon snart kommer åka ut på. Så med andra ord startar Sannas nya familjeliv med jobb direkt!

Avslöjar
Chocken – Bonde söker fru-profilen bryter förlovningen

Sanna Nielsen har blivit mamma till en liten son: ”Mår jättebra!”

Sanna Nielsen har under graviditeten valt att inte berätta vad för kön bebisen har eller när hon var beräknad att föda. Men under gårdagen meddelade Sannas manager att bebisen har anlänt och att det är en pojke.

”Sanna födde i går söndag en liten son. Båda mår jättebra! Sanna ger inga fler kommentarer i övrigt”, bekräftade manager Lotta Liljefjäll till Aftonbladet.

Sanna har dock inte publicerat något om sonen på sociala medier än, och följarna väntar med spänning på att få veta namnet. Men redan nu kan man se fans gratulera till bebisen under Sannas bilder på Instagram.

En skriver bland annat: Stort grattis till den lille”

”Grattis till sonen njut nu av varandra”, hälsar en annan.

Sanna Nielsens nya mammaliv – åker ut på julturné direkt

Det är känt sedan tidigare att Sanna gillar julen väldigt mycket. Artisten gjorde sin första julshow för över 20 år sedan och att stå på scenen under juletid är något som passar henne handen i handsken. Något hon berättade i en intervju med Nyhetsmorgon nyligen.

– Jag började räkna efter vad jag ville göra i vinter, så tänkte jag på att jag har saknat att åka på julturné, sa Sanna då.

På Instagram har hon publicerat ett klipp där hon beskriver sin turné.

”Oavsett närmar sig premiären 19/11 startar vi med ”Min Sanna jul” Halmstad och sen fortsätter vi sprida julstämning runt om i landet!”, skrev Sanna på Instagram.

Sanna startar med andra ord sitt nya mammaliv med en fullspäckad julshow! Den sista spelningen är i Ystad bara två dagar innan julafton.

Flera andra artister har gjort precis samma sak som Sanna, bland andra Charlotte Perrelli som även hon ställde sig nästan direkt på scenen efter att ha fött barn. Kanske bebisen följer med mamma Nielsen på showerna? Och såklart har hon ju Joakim vid sin sida.

All lycka till önskar vi Sanna på julshowerna och stort grattis till lilla sonen!

LÄS OCKSÅ: Gravida Sanna Nielsen om kärleken Joakim Ramsell som pappa

LÄS OCKSÅ: Behandlingen på discovery+ 2021 – här är alla behandlare

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!