AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Sigrid Bergåkra bryter förlovningen med Jesper

26 okt, 2021 
AvOla Lagerström
Linda Lindorff och några av de mest färgstarka deltagarna i Bonde söker fru.
Det planerade bröllopet ställs in!
Ett år efter förlovningen kan Hänt avslöja att förhållandet mellan Bonde-Sigrid och Jesper är över.
– Hur vi ska gå vidare därifrån är oklart, säger Sigrid Bergåkra.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Sigrid Bergåkra, 48 friade förra året till fästmannen Jesper, 50, i jubileumsprogrammet av Bonde söker fru. I vintras berättade Sigrid om kärlekslyckan. Turturduvorna, som blev ett par för lite drygt två år sedan, gick i bröllopstankar och för Hänt flaggade Sigrid för ett bröllop i Järvsö kyrka.

– Den ligger vackert nära, förklarade Sigrid och tilltalade att hon och Jesper kompletterade varandra och var duktiga på att lyfta varandra i tillvaron.

Nu har dock bröllopsplanerna gått i kras, bara ett år efter förlovningen. Hänt kan avslöja att Sigrid och Jesper inte längre är ett kärlekspar – något hon också berättar om för Hänt.

– Jag kan väl bekräfta att vi har brutit förlovningen. Men sedan, hur vi ska gå vidare därifrån, är oklart. Var sak har sin tid, förklarar Sigrid som med andra ord inte utesluter en återförening med Jesper.

Sigrid Bergåkra och Jesper.
Sigrid och Jesper bryter förlovningen.

Hur mår du?

– Jag mår strålande! Man ska inte må dåligt i onödan och jag är stolt över att jag tagit det här beslutet. Jesper och jag är på inget sätt ovänner. Vi hanterar det här på ett civiliserat sätt och är schysta mot varandra. Det är det som är vuxet ansvar.

Annons

Sigrid söker inte ett nytt förhållande

Om det blir Sigrid och Jesper igen återstår att se. Hästbonden från Hälsingland är i alla fall inte det minsta intresserad av att ge sig in i ett nytt förhållande – med en annan man.

– Verkligen inte. Inte på en gång, kommenterar hon.

Sigrid medverkade i Bonde söker fru 2016. Under inspelningen blev hon förälskad i dalmasen Pål Mases, 53, och skickade hem övriga uppvaktare. Några månader senare tog dock relationen slut.

Under åren efter Bonde söker fru har Sigrid varit öppen med både medgångar och motgångar i livet.

– Alltså, vi har varit med om både olyckor och bränder och kaos. När man har stor familj, stor bondgård, mycket djur och aktiviteter, då ökar ju den statistiska risken för att det händer någonting, men så länge vi har varandra så tacklar vi motgångarna på ett väldigt bra sätt, tycker jag, berättade nyligen tv-bonden för Hänt.

Foto: TT, TV4 & Privat

Annons