TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Henrik Schyfferts känga mot Julia Franzéns kravlista på assistenten

18 nov, 2021 
Johanna Alm
Julia Franzén och Henrik Schyffert
Henrik Schyffert och Nour El-Refai är båda komiker och skådespelare och har varit ett par sedan flera år tillbaka.
Nu riktar de stor kritik mot årets Bachelorette Julia Franzén efter att de fått tag på hennes lista på arbetsuppgifter som hon vill att hennes assistent ska utföra.
– Det är fan inte okej, säger Nour.
Annons
Julia Franzén om tuffa tiden i BacheloretteBrand logo
Julia Franzén om tuffa tiden i Bachelorette

Henrik Schyffert och Nour El-Refai har varit ett par i drygt åtta år och i oktober 2019 fick de deras första gemensamma barn Sami, 2. Det skiljer tjugo år mellan makarna, något som Nour bara ser positivt på.

– Jag gillar honom när han är lite lagrad. Jag tror att han är bättre nu, har Nour El Refai tidigare sagt i en intervju med DN.

Paret driver även den populära podcasten Nours poddelipodd - och Henrik där de öppenhjärtligt pratar om allt mellan himmel och jord. Men i veckans avsnitt passade de på att slänga en hård känga till Sveriges Bachelorette Julia Franzén.

Därför flyttade Nour och Henrik ihop – efter krisen

Paret har levt som särbos ända sedan de blev ihop och till en början såg det ut som att det skulle förbli så ett tag.

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, har Nour sagt i en intervju med ETC.

Annons

Efter att deras son Sami kom till världen fortsatte paret att leva som särbor, något som blev rätt omskrivet i media. Men efter att ha behövt åka fram och tillbaka till deras olika boenden insåg de att det inte funkade.

– Det var katastrof! Jättedåligt. Det blev skitjobbigt att åka fram och tillbaka hela tiden så nu har vi flyttat ihop, sa Schyffert i Framgångspodden.

Henrik Schyfferts känga mot Julia Franzén – Nours ilska

Premiären av årets säsong av Bachelorette har äntligen gått av stapeln, och där får tittarna följa den tidigare Robinson-deltagaren Julia Franzén i hennes jakt på kärlek.

Julia som arbetar med sina sociala medier har tidigare sökt efter en assistent som kan hjälpa henne med diverse jobbuppgifter i hennes vardag, men kraven för att bli den personen är höga.

Kravlistan för vad Julia söker i en assistent är något som nu tas upp i Henrik och Nours podcast, och när Henrik läser upp arbetsuppgifterna för vad assistenten ska göra blir Nour så upprörd att hon skriker rakt ut.

Annons

– Det här ska du göra för att bli Julias assistent: Du ska se till att Julia följer sitt rutinschema på morgonen där dagens första arbetsuppgift är att väcka Julia. Två, sätt på morgonmusik. Tre, fyll Julias vattenflaska, säger Henrik varpå Nour avbryter upprört:

– Amen för i helvete, det är fan i mig inte okej! Det här är nästan inte ens roligt. Fyll på din vattenflaska själv, varför ska någon annan göra det för dig?

FOTO: Karin Törnblom/TT, Skavlan/SVT Play

Annons