Hanna Hedlunds tatuering – inför bröllopet med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund, Martin Stenmarck

Tillsammans med Jessica Wahlgren har Hanna Hedlund podcasten Å andra sidan.
I det senaste avsnitt av podden avslöjar Hanna sin okända kärlekstatuering till Martin Stenmarck.
Allt du vill veta om Hanna Hedlunds succékarriär
Slå på ljud

Hanna Hedlund, 46, slog igenom när hon slutade på en åttonde plats i Melodifestivalen 2000 med låten Anropar försvunnen. Året därpå tävlade Hanna igen tillsammans med systern Lina Hedlund. Med låten Big Time Party tog de sig till final, där systarna hamnade på en niondeplats till slut.

Därefter har vi kunna se Hanna i en rad andra tv-sammanhang. 2007 satt hon i juryn i Talang 2007 tillsammans med Tobias "Tobbe-Trollkar" Blom och Bert Karlsson. Och nu är Hanna Hedlund högaktuell med showen Pernilla Wahlgren har Hybris.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck skiljer sig efter 20 år

I över 20 år var Hanna Hedlund tillsammans med Martin Stenmarck, 49. Men i somras meddelade paret i ett gemensamt inlägg på Instagram att de valt att gå skilda vägar. Tillsammans har Hanna och Martin tre barn.

Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv", skrev de i inlägget.

När Hanna Hedlund inte står på scen, syns i tv-rutan eller delar med sig av sin vardag till följarna på Instagram, så hörs hon i etern. Tillsammans med vännen Jessica Wahlgren driver hon podcasten Å andra sidan.

Hanna Hedlunds okända kärlekstatuering till Martin

I det senaste avsnittet av podden pratade Hanna och Jessica om Hannas möhippa. Hanna Hedlund avslöjar då att hon har gjort en kärlekstatuering till Martin – men att hon väljer att behålla denna trots skilsmässan.

– Då sa ni: ”Du får välja vad du vill, ett M eller Martin var som helst på kroppen”, säger Hanna Hedlund i podden och fortsätter:

– Jag säger inte vad jag valde, men jag kan säga att jag inte behöver ta bort det fast vi skiljer oss.

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Drömpyramiden 2021 på TV4 – alla tävlande

LÄS OCKSÅ: Mirka Norrström om relationen till ex-maken Peters nya flickvän

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN