Trinity Hunt, 7, kidnappades – polisens upptäckt bara dagar efter

Trinity Hunt

En panikslagen mamma ringde polisen och uppgav att 7-åriga dottern Trinity Hunt var försvunnen.
Dagar senare gjorde polisen en otrolig upptäckt.
– Ska jag vara ärlig så hade jag inte förväntat mig det här, säger polischefen Dennis Musser.
Mamman räddar sin 5-åring från kidnappning på öppen gata – se klippet
Slå på ljud

I onsdags förra veckan kidnappades 7-åriga Trinity Hurt från sitt hem i Kenton, Ohio. Flickans mamma slog tidigt larm till polisen. Med panik i rösten uppgav hon att Trinity inte fanns i sin säng och att hon letat överallt efter dottern.

– Jag förstår inte varför hon skulle vakna och lämna huset. Jag vet inte varför, jag vet inte när. Alla låg i sängen. Pojkarna vaknade precis som de brukar. Jag trodde hon hade försovit sig och jag gick upp för att väcka henne, och då var hon inte där, sa mamman Jennifer Trosin i larmsamtalet, enligt ABC6.

Mamman i panik: Jag kan inte hitta henne

Larmoperatören försökte lugna mamman med formella frågor och undrade om hon hade letat under sängen.

– Jag har letat överallt. Jag har vänt på hennes säng, jag har tittat i garderoben, jag har letat efter henne i pojkarnas garderob på övervåningen och under deras sängar. Jag har vänt ut och in på huset efter mitt barn och jag kan inte hitta henne.

Trinity Hunt

Trinity Hunt, 7, försvann i onsdags förra veckan från sitt hem i Kenton, Ohio. Panisklagen larmade mamman Jennifer Trosin polisen.

Ohio Attorney General's Office

Grannens övervakningsfilm fångade allt

En omfattande utredning sattes i rullning. Vad hade hänt 7-åriga Trinity? Boende i området uppmanades att hålla utkik, samtidigt som polisen jobbade febrilt för att hitta den försvunna flickan.

En övervakningskamera från grannhuset hade filmat en man som bar på en liten flicka och satt henne i en bil. Snabbt började det klarna vad som hänt flickan.

När en skolanställd fick tips om var Trinity Hurt kunde befinna sig, larmade han polisen. Och på fredagskvällen hittades hon i ett övergivet hus. Trinity var vid liv.

– Hon var i det övergivna huset och kunde inte ta sig ut. Hon var instängd tills våra killar kom dit, säger Dennis Musser, polischef i Kenton till ABC6.

Trinity Hunt hittas

Här hittades Trinity Hunt, 7, dagar senare.

Twitter
Trinity Hunt hittas

Anhöriga och polis drar en lättnadens suck efter att Trinity Hunt hittats vid liv.

WSYX

Man greps efter kidnappningen: ”Väldigt känslosamt”

Poliskåren, familjen, grannar och andra som letat efter flickan drog en lättnadens suck.

– Det här är väldigt känslosamt. Ska jag vara ärlig så hade jag inte förväntat mig det här. Det här är fantastiskt, fortsätter Dennis Musser.

En man vid namn Chris Castle greps och står nu åtalad för att ha kidnappat flickan. Enligt uppgifter känner han hennes familj sedan tidigare och ska ha bott hos dem emellanåt.

– Han har betett sig väldigt märkligt senaste tiden. Och då menar jag märkligare än vanligt. Jag har sett honom köra omkring i cirklar runt kvarteret sent på kvällen. Jag vet inte, han verkar inte vara som han var förut, säger en granne.

Chris Castle

Chris Castle fångades på en övervakningsfilm när han bar på Trinity Hunt och satte henne i en bil. Han står nu åtalad för kidnappning.

WSYX

LÄS OCKSÅ: Mamman räddar sin son efter kidnappning på öppen gata

LÄS OCKSÅ: Mamma klädde ut sig till sjuksköterska – stal bebis från BB

Foto: Ohio Attorney General's Office, WSYX, Twitter

FRÅN FÖRSTASIDAN