LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws splittring med Ciara Zelmerlöw – 4 dagar innan jul

20 dec, 2021 
CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW
Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara bor i England till vardags men nu i juletider bär det hem till Sverige – i alla fall för halva familjen.
Nu splittras Måns och Ciara under hela julhelgen.
Annons
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”Brand logo
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Måns Zelmerlöw, 35, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 34, har tillbringat de senaste åren i Ciaras hemtrakter utanför London, i Storbritannien. Där bor de än idag, även om Måns reser till Sverige en hel del för jobb.

Under årens lopp har vi däremot fått se hela familjen på plats i Sverige också. Framför allt på somrarna då det i princip bara är Sverige som gäller. När paret medverkade i Tillsammans med Strömstedts på TV4 så visade de upp sitt härliga landställe i Båstad.

Paret gifte sig 2019 och året innan fick de gemensamma sonen Albert, som kallas ”Albie”. Ciara har även sexåriga sonen Archie från sin tidigare relation. Sedan dess har mycket hänt för paret och under förra hösten tvingades Ciara och Måns vara separerade en hel del, då Måns befann sig i Stockholm för jobb, medans Ciara var hemma i England med barnen.

Ciara och Måns har köpt lägenhet i Stockholm

Nyligen kunde Ciara däremot avslöja ett och annat om parets boendesituation. Hon och Måns har nämligen investerat i en lägenhet i Stockholm! Om de kommer flytta dit permanent återstår att se, men Ciara verkade lyrisk efter köpet.

Annons

”Hämtat ut nycklarna till våran nya lya i Sverige. Längtar efter att få visa er runt”, skrev Ciara följt av texten "Official".

Måns har tidigare ägt en lägenhet i Stockholm, men den sålde han för några år sedan, närmare bestämt hösten 2017. Lägenheten låg på Kungsholmen och bestod av tre rum och kök på 120 kvadratmeter i ett hus ritat av arkitekten J A Vallin.

– Det här är lätt Kungsholmens bästa penthouse. Den har så många saker som du inte hittar i andra våningar. Badkaret med utsikt, stora terrassen, walk-in closet och den underbart stora sociala ytan med fönster i två väderstreck, synliga takbjälkar och det dämpade mörka golvet. Plus det stora loftet under nocken för alla kompisgäng som sover över, sa kändismäklaren Niklas Berntzon från ESNY då, till Leva & Bo, där de även visar upp bilder från lägenheten.

Måns och Ciara splittras under julhelgen

Och nu återvänder Måns till Sverige för att fira jul! Men han är inte ensam, med sig på resan har han sonen Albert, även kallad Albie. Nu berättar Ciara om sina känslor kring att splittras från sin make inför julen.

”Så här jonglerar man en svensk/engelsk jul. Mina två favoritsvenskar beger sig nu av för att sprida lite (coronafri) jul hemma i Skandinvavien”, skriver Ciara och fortsätter:

”Jag älskar er min lilla jul-kille och min underbara snygga man. Se till att de har det bra”.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, TV4

Annons