Ny säsong av Mandelmanns gård sänds den 11 januari 2022 på TV4

Paret Mandelmann

Ett år har passerat sedan TV4-tittarna senast fick följa Gustav och Marie Mandelmann från gården Djupadal på Österlen.
Men nu kommer kanalen med glädjande besked: en ny säsong börjar igen den 11 januari!
Tareq Taylors okända namnbyte
Slå på ljud

Nu är väntan slut för alla som gillar paret Mandelmann. Det är dags för en ny säsong i rutan om livet på gården Djupadal.

TV4 går nu ut med att en ny säsong ska sändas – vilket blir säsong 7 och den börjar visas på kanalen under januari.

– Det blir ett kärt återseende med paret Mandelmann som välkomnar såväl trogna som nya tittare till sin vardag på gården. I årets säsong kommer vi att få stifta bekantskap med nya sidor av Gustav och Marie, och komma närmare paret än tidigare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent i ett pressmeddelande.

Nya säsongen av Mandelmanns gård utlovar byggprojekt

I pressmeddelandet berättar kanalen att tittarna kommer få följa med på Marie Mandelmanns utsvävningar i växthusen och att Gustav Mandelmann kommer att utföra flera inspirerande byggprojekt, bland annat ska det byggas ett nytt orangeri.

Men paret Mandelmann står också inför en stor förändring under denna säsong, då alla barnen har nu flyttat hemifrån och en ny fas i livet tar vid för paret.

Marie och Gustav Mandelmann flyttar ut till en cirkusvagn

Detta leder till att paret börjar fundera på hur livet utan barn hemma kommer att bli och hur de ska värna om sin relation. Under säsongens gång väljer Marie och Gustav väljer också att flytta ut på landet och bosätter sig i en gammal cirkusvagn för att komma närmre naturen och varandra.

Paret firar 25-årsjubileum på gården i Simrishamn

Utöver att de nu blivit "barnfria" på gården firar de även något annat stort: nämligen 25-årsjubileum på gården Djupadal, ett firande som sträcker sig genom hela säsongen där tittarna bjuds på tillbakablickar från olika projekt som genomförts.

– 25 år rymmer så otroligt mycket, samtidigt som det går så galet fort, som ett vågskvalp på havet. Det är det där både och, det är olika tidsrymder i ett och samma andetag. Nu börjar en ny tid för oss, säger Gustav Mandelmann i pressmeddelandet.

Mandelmanns gård sänds på tisdagar på TV4 Play och TV4. Säsongsstarten sänds den 11 januari.

FRÅN FÖRSTASIDAN