ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Bonde söker fru–Linas svar på kritiken – efter dejten med Filip

15 dec, 2021 
https://image.hant.se/johanna-alm-byline.jpeg.jpg?imageId=7655263&x=0&y=0&cropw=100&croph=87.5&width=1318&height=1318Johanna Alm
Lina & Filip i Bonde söker fru
Brevskrivaren Lina Larsson har i årets säsong av Bonde söker fru gjort stort intryck på både bonden Filip Nilsson och tittarna.
Men efter händelsen på slutdejten riktade tittarna stor kritik mot Lina.
Nu svarar hon på de hårda orden.
Annons
Bonde-David om ansökan till Bonde söker fru 2021 – Det var min lillasyster
Bonde-David om ansökan till Bonde söker fru 2021 – Det var min lillasyster

I årets säsong av Bonde söker fru var det bland annat spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, som sökte kärleken. I slutet stod det mellan brevskrivarna Ellinor Eke-Göransson och Lina Larsson, 28, och under onsdagens avsnitt blev det Lina som vann bondens hjärta.

Men när Filip skulle ta med Lina på en sista dejt under förra veckan var det många av tittarna som riktade stark kritik mot henne.

Nu ger Lina svar på tal efter tittarnas hårda ord.

TV4-tittarnas kritik mot Lina Larsson efter dejten i Bonde söker fru

På Filip och Linas slutdejt åkte de iväg med en vattenskoter och såg ut att ha det riktigt trevligt.

Men det fanns en detalj i avsnittet som upprörde tittarna – nämligen att Lina dels hade på sig hans kläder under dejten men att hon också haft en attityd som enligt många inte var okej.

När hon kom tillbaka till gården efter dejten sa hon nämligen ”Kan inte du vifta lite på svansen åt mig också?” till Ellinor, något som provocerade en hel del av tittarna.

Annons

”Rätt osmakligt att komma tillbaka med hans shorts på och dessutom ha attityd”, skrev bland annat en tittare.

Att komma tillbaka med hans kläder och den där attityden är inte alls okej. Välj rätt nu Filip”, hälsade en annan.

Bonde-Lina ger svar på tal efter kritiken

I en intervju med Hänt ger nu Lina svar på tal till TV4-tittarna efter kritiken.

– Jag tycker inte att jag hade någon attityd mot Filip. På sätt och visa tycker jag det är bra att det är mig den här kritiken har riktats mot för jag kan hantera det och alla som förstår bättre kommer förstå att detta är tv och allt vinklas, säger hon och fortsätter:

– Det kändes som det var menat att jag skulle vinklas som en attityd-person, men alla som känner mig vet att det inte är så och det är de enda som betyder något. Jag tycker det vinklades fel. Jag har inte lagt så mycket tid på det där för jag själv vet ju sanningen.

Annons

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play

Annons