Här avslöjar TV4 Julia Franzéns beslut i Bachelorette innan finalen

Julia Franzén & Jesper Guldbrandsen i Bachelorette

Julia Franzén har gett sin sista ros i Bachelorette – och hon valde Jesper Guldbrandsen. Problemet?
TV4 avslöjade redan i säsongens allra första avsnitt vem Julia skulle välja – efter 35 sekunder!

Julia Franzén blev känd för svenska folket när hon medverkade i Robinson 2020. Sedan dess har hennes karriär gått spikrakt uppåt och den senaste tiden har hon varit aktuell i dejtingprogrammet Bachelorette, där man fått följa hennes jakt efter kärlek.

I Nyhetsmorgon berättar hon vad det jobbigaste med resan var.

– Det var jobbigt känslomässigt. Jag har alltid tänkt att man inte kan vara kär i flera samtidigt men där hade jag fel, och det gör det ju väldigt väldigt svårt, förklarade hon.

Och nu har finalen ägt rum där Jesper Guldbrandsen fick den sista rosen. Men sanningen är att TV4 avslöjade vem "vinnaren" skulle bli väldigt tidigt i programmet, närmare bestämt efter 35 sekunder.

Se här!

Jesper Guldbrandsen fick sista rosen i Bachelorette 2021

Efter en minst sagt känslosam resa var det tillslut Felix Almsved och Jesper som tävlade om Julias hjärta i Bachelorette-finalen, och spänningen var olidlig.

Mollys hårda markering mot Idol-juryn: ”De ska veta”

Båda hade skapat sig en egen relation med Julia och det rådde ingen tvekan om att känslorna var starka från alla håll. Men det är bara en som kan vinna den sista rosen, och efter ett tufft beslut stod det klart att det var Jesper som blev den lycklige.

– Jesper, när jag gick in i det här trodde jag aldrig att jag skulle känna vad jag känner just nu. Jag är så himla kär i dig. Vill du ta emot min sista ros? Det har känts så rätt sen första stunden. Jag har aldrig tvekat på dig, sa Julia i programmet.

Och för Jesper var valet självklart.

– Det känns så bra. Det är fan den lyckligaste dagen jag har haft. Helt overkligt. Den här sista rosen symboliserar ju att nu är det jag och Julia och alla stunder och upplevelser och alla äventyr ska vi två dela.

Men lyckan tog inte slut där. Efter att den sista rosen var utdelad gick Jesper även ner på knä.

– Jag har en fråga. Du har sen första stunden varit en pusselbit som jag har saknat i livet, och jag hoppas bara att jag får chansen att älska dig resten av livet. Så jag undrar, skulle du vilja gifta dig med mig någon gång?, sa han då varpå Julia brast ut i gråt av lycka.

Här går Jesper Guldbrandsen ner på knä i Bachelorette 2021.

TV4:s miss – här avslöjas Julia Franzéns beslut i Bachelorette dagar innan finalen

Men sanningen är att TV4 avslöjade vem vinnaren skulle bli, och att frieriet skulle äga rum, redan 35 sekunder in på säsongen.

I första avsnittets intro får man nämligen se Julia stå på klippan följt av en man som går ner på knä. Och för den uppmärksamme kan man se att det är Jespers skjorta.

De som var uppmärksamma på detaljen kunde alltså förstå att det var Jesper som skulle bli vald redan innan Julia hade sagt det!

LÄS OCKSÅ: Det ska Maxine Nordlindh och Emil Nygrens dotter heta

LÄS OCKSÅ: Bonde-David Kurtssons nya kärleksbesked efter Kärlek åt alla

SENASTE NYTT!