Bonde-David Kurtssons nya kärleksbesked efter Kärlek åt alla

Bonde-David
Exklusivt

Bonden David Kurtsson medverkade i Bonde söker fru – Kärlek åt alla för att hitta den stora kärleken.
Men det blev inte riktigt som han tänkt sig då han skickade hem alla tjejerna.
Men hur ser han på kärlekslivet idag? Nu berättar han för Hänt!

En av bönderna som sökte kärleken i Bonde söker fruKärlek åt alla 2021 är David Kurtsson, 33. Tillsammans med vallbonden Calle Larsson, 47, och grisbonden Jenny Pettersson, 31, öppnade han upp sitt hjärta framför svenska folket i hopp om att hitta den rätta.

Men tyvärr blev inte resan som han tänkt sig. David valde nämligen att skicka hem alla sina tjejer för att sedan brista ut i gråt.

I en intervju med Hänt berättar han nu hur kärlekslivet ser ut efter hans medverkan!

Lindas avslöjande om Bonde-Pejas slutval: ”Tårarna rann”

Bonde-David om varför han skickade hem alla brevskrivare

Ingen var beredd på att Davids medverkan i programmet Kärlek åt alla skulle ta en sådan vändning. Men så blev fallet då han skickade hem de brevskrivare som var kvar.

– Tråkigt att behöva såra er allihop, det var inte det som var meningen. Jag är väldigt ledsen över det, sa David i programmet.

– Jag tyckte det var bra att David sa som det var, att han också kanske kände att det här inte var något för honom och att han inte har fått några riktiga känslor för någon, sa brevskrivaren Cecilia.

– Man bara flyter med lite i den här strömmen, man vet ju inte något om känslorna, de rusar fram och tillbaka. Vad tycker man? Och vad känner man? Svårt att känna efter. Ni förtjänar ju bra pojkvänner allihopa, sa David för att sedan brista ut i gråt.

För Hänt berättar han att det berodde på att känslorna inte riktigt fanns där och att han inte ville hålla kvar de tre kvarstående tjejerna bara för att.

– Orsaken var att jag kände inte det jag önskade. Jag kunde inte hålla på och tvinga fram något. Jag kunde inte plocka fram mer av mig och jag kunde inte hålla kvar dem bara för att, förklarar han.

Bonde-David bröt ihop

Det blev en känslomässig resa för Davids del i programmet. Alla tjejerna fick åka hem.

FOTO: TV4

Bonde-Davids kärleksbesked efter programmet: ”Jag söker”

David avslöjar att han är singel idag men att han letar efter kärleken. För hans del är det enklare att dejta utan kameror, berättar han.

– Mycket enklare att dejta mig på tu man hand, säger David och fortsätter:

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Jag letar, men har tagit det lite lugnt tills programmet är över. Men jag söker ändå kärleken.

Hänt har tidigare listat hur det gick sedan för alla bönderna i Kärlek åt alla, för att ta reda på hur det gick för bönderna klicka här!

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Daniel Eriksson väljer Klara i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Peja avslöjar sanningen om synkarna i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!