Linda Lindorff i tårar efter Pejas slutval i Bonde söker fru 2021

Bonde-Peja och Linda

Bonden Peja står inför ett tuff beslut i Bonde söker fru 2021.
Nu avslöjar programledaren Linda Lindorff detaljer om inspelningen och de påfrestande slutvalen.
– Tårarna rann, skriver den folkkära programledaren på Instagram.

Bonde söker fru 2021 är snart slut och bönderna står nu inför ett slutval som i vanlig ordning blir jobbigt för alla parter. Bönderna har nu två brevskrivare kvar på gården, men redan innan slutvalet verkar tittarna redan säkra på vissa delar. Flera tror att bonden Daniel Eriksson kommer att välja Klara, för bonden Mikael ”Backis” Backstulids del är flera säkra på att det blir Evelina.

Men för bonden Pär Eric ”Peja” Nilssons del ser det inte så självklart ut, något som vi får ta del av på programledaren Linda Lindorffs sociala medier. Hon avslöjar bland annat att det blir tårar och rejält dramatiskt.

Bonde-Jennys oväntade vändning – efter slutvalet i Kärlek åt alla: ”När kamerorna slocknade så...”

Dramatiken på Pejas gård – två brevskrivare lämnade frivilligt

Slutvalet är inte alltid lätt och under Pejas medverkan i Bonde söker fru har det uppstått en hel del dramatik på gården. Två brevskrivare har valt att lämna, först Jessica och sedan Heidi.

För Hänt berättade Heidi anledningen till att hon lämnade. Det berodde dels på att hon inte fick tillräckligt med bekräftelse eller tid med Peja under inspelningen.

– Det kändes som att TV4 prioriterade de andra bönderna nu när jag tittat i efterhand. Liksom fester och romantiska dejter, men vi fick inget sådant. Jag känner att de inte prioriterat oss på samma sätt, nu när man tittar ser man ju vilken skillnad det är mellan gårdarna, sa Heidi till Hänt då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pejas svåra beslut på gården – Linda Lindorffs avslöjande

Programledaren Linda Lindorff har nu publicerat ett inlägg på Instagram där hon berättar om sina tankar och känslor kring slutvalen i Bonde söker fru. I filmklippet syns hon och Peja prata om beslutet och Linda uttrycker att han ser bekymrad ut.

– Vad är det du känner? Är det att du ska såra någon, eller är det jobbigt för dig själv?, frågar Linda Lindorff.

– Jag har ju fått hit jättefina tjejer, men kanske gjort lite fel val i från början, som har ställt till det litegrann. Ja vad ska jag säga, jag mår väl inte bra det kan jag säga, säger Peja.

– Du ser väldigt bekymrad ut, säger Linda Lindorff.

Intill filmklippet skriver Linda Lindorff även att det har varit en känslofylld säsong med tårar för mångas del under slutvalen.

”Hur tror ni att det går? En sak kan jag säga, aldrig nånsin i Bondens historia har våra slutval varit så oväntade, svåra och känslosamma. Tårarna rann vid flera tillfällen à och av olika anledningar… ja ni måste se själva för att förstå”, skriver Linda Lindorff.

LÄS OCKSÅ: Därför försvarar tittarna Lina efter Ellinors tårar i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Heidi anklagar TV4 efter uppbrottet med Peja i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!