Heidis kritik mot TV4 efter Bonde söker fru 2021 – stöttas av Peja

Heidi och Peja
Exklusivt

Heidi Skedebäck valde att lämna Bonde söker fru och Pejas gård i veckans avsnitt.
Nu berättar hon i en intervju med Hänt om kritiken mot programmet och hatet hon fått utstå.
– Jag orkar inte läsa längre, säger Heidi till Hänt.

Under veckans avsnitt av Bonde söker fru väljer brevskrivaren Heidi att lämna bonden Pär Eric ”Peja” Nilssons gård. Ett bortklippt samtal ska ha varit avgörande, något som Hänt skrivit om tidigare.

Nu berättar hon om kritiken mot TV4 efter sin medverkan, bland annat för hur hon har framställs, hatet hon fått utstå och Peja ger sin syn på saken.

Exklusivt
Sanningen bakom Cathrins tårar – Backis mörkande

Heidis kritik mot TV4 efter sin medverkan i Bonde söker fru

Heidi förklarar att det känns som Pejas gård inte hade samma förutsättningar som de andras, detta efter hon tittat på programmet i efterhand.

– Det kändes som att TV4 prioriterade de andra bönderna nu när jag tittat i efterhand. Liksom fester och romantiska dejter, men vi fick inget sådant. Jag känner att de inte prioriterat oss på samma sätt, nu när man tittar ser man ju vilken skillnad det är mellan gårdarna, säger Heidi och fortsätter:

– Vissa sidor av mig har överdrivits av TV4, jag tänkte inte på det under inspelningen. Men att det skulle det bli såhär, jag hade aldrig sagt saker och varit så öppen om jag visste att det skulle bli som det blivit.

Heidi förklarar att det finns många bra stunder i programmet som inte kommit med.

– Jag förstår väl dem, att det skulle bli spänning i programmet. Men de hade varit kul ifall de klippt med alla bra saker och stunder också.

Heidi väljer att lämna Pejas gård

Heidi och Peja säger hejdå till varandra minuter innan Heidi lämnar gården.

FOTO: TV4

Hatet efter Bonde söker fru: ”Jag är ingen farlig person”

Heidi har fått utstå en del elaka kommentarer på nätet efter sin medverkan, något hon tycker är tråkigt.

– Det har varit mycket elaka kommentarer. Det är tråkigt att de inte kan förstå att detta är ett underhållningsprogram och att de tar det så personligt. Vissa saker i programmet har jag ju sagt på skoj. Fruktansvärda saker, jag orkar inte läsa längre. Men man gör ju det ibland, det är väldigt tråkigt, jag känner mig missuppfattad.

Heidi har reagerat extra starkt på att hon fått kommentarer att hon skulle vara farlig, något hon dementerar.

– Det som man reagerar mest på är att de säger att jag är farlig, jag är verkligen ingen farlig person. De är elaka och sämre än mig känner jag väl då, jag skulle aldrig skriva sådana saker. Det är ju mycket näthat och ungdomarna ser allt, ofta är det vuxna och äldre människor som skriver. De känner inte mig, de kan inte uttala sig om mig. Jag tar väldigt illa vid mig.

Peja om Heidis kritik mot TV4: ”Målar upp henne”

Peja berättar för Hänt att kanalen målat upp henne som väldigt svartsjuk.

– Jag kan väl säga att de målar upp henne som svartsjuk, det räcker att man yppar det ordet så bara växer det. Jag upplevde att det inte var på det viset, men hon var misstänksam, att någon hade varit i trappan och gått bland annat och det där, säger Peja och fortsätter:

– Sedan är hon väldigt tydlig när hon pratar, det kan ju göra att det ser ut som hon verkligen menar vad hon säger.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-David Kurtsson om varför han skickade hem alla tjejer

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik efter kyssen mellan Erica och Mikael ”Backis” i Bonde söker fru

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!