Avgörande samtalet bakom Heidis beslut att lämna Peja i Bonde söker fru

Peja och Heidi
Exklusivt

Heidi väljer självmant att lämna Bonde söker fru och Pejas gård.
I en intervju med Hänt avslöjar Heidi nu det bortklippta samtalet som var avgörande för att hon skulle lämna.
Och vad säger Peja om det hela?
– Hon kunde inte acceptera det, berättar han för Hänt.

Bonde söker fru 2021 är ett av Sveriges populäraste dejtingprogram och har under säsongen bjudit upp till både kärlek och dramatik. Och i kvällens avsnitt blir det just dramatik på Pär Eric ”Peja” Nilssons gård när brevskrivaren Heidi Skedebäck i all hast väljer att lämna gården.

Men vad var den verkliga anledningen? Nu berättar Heidi om den avgörande och bortklippta scenen som gjorde att hon valde att gå upp och packa sin väska och lämna direkt. För vad hände bara minuter innan hon lämnade? Nu berättar Peja och Heidi – som inte riktigt är överens.

Så gick det sen för bortvalda brevskrivarna i Bonde söker fru 2021

Heidi om varför hon lämnade – avslöjar bortklippta scenen

I avsnittet får vi se Heidi plötsligt packa sin väska för att lämna gården, innan dess får tittarna inte veta den utlösande faktorn, förutom Pejas och Heidis samtal i samband med att hon packar ihop. För Hänt berättar Heidi vad som hände den där dramatiska dagen.

– Jag förstod att jag skulle få åka hem, eftersom han hade dragit sig undan från mig. Efter frukosten på valdagen satt vi och pratade ute i trädgården, något som inte är med i programmet. Då sa Peja att han inte hade några känslor för mig längre, vilket gjorde mig ledsen, säger Heidi och fortsätter:

– Då kände jag att det inte var någon idé för mig att vänta till valet senare samma dag. Jag ville inte riskera att behöva sova kvar en natt till, säger Heidi.

Det var det som gjorde att du lämnade?

– Ja. Peja sa att han inte hade några känslor kvar för mig, han hade älskat mig men att han inte gör det längre. Då sa jag att vi bryter kontakten och så gick jag upp och packade.

Heidi och Peja

Heidi gick upp och packade sina väskor.

FOTO: TV4

Peja om bortklippta samtalet: ”Hon kunde inte acceptera det”

Peja ger sin syn på det bortklippta samtalet i trädgården och minns inte ordagrannt sina ord men att han var tveksam inför valet. Han hade inte bestämt sig för vem som skulle få lämna, detta menar han Heidi hade svårt att acceptera då hon ville ha tydliga besked – något han inte kunde ge henne där och då.

– Ordagrant vet jag inte exakt vad som sades. Men jag stod inför ett val och det var ju väldigt ansträngande för mig. Heidi gjorde ju intryck på mig och hela situationen på gården, hon var en kvinna som tog plats och det var ju ändå så att det blev ansträngande att ha henne här.

Vill du utveckla det lite mer?

– Det var tre tjejer som var kvar och jag skulle ge alla samma chans. Det var jobbigt för mig, det klart det var mycket känslor... När tre tjejer var kvar hade jag inte kommit så långt med att jag kunde välja en som sista person, hon kunde inte acceptera det. Jag hade nog kanske inte sådana starka känslor för henne som hon för mig, för jag kunde inte säga att det är hon som kommer vara kvar på slutet. Det var en tuff dag det där.

– Heidi kände även att hon inte hade fått sina känslor besvarade. Men det var ju inte lätt, jag hade ju andra att ta hänsyn till också. Man står ju på två olika plan, hon hade bara mig att tänka på, medan jag hade tre att tänka på.

Att du ger utrymme till alla, hade Heidi svårt med det?

– Ja, så kan man säga det. Det var så det var, hon kunde inte sätta sig in i det riktigt att jag dejtade tre samtidigt. Det var jag och hon som det skulle bli, men så enkelt var det inte för mig. Därför blev det jobbigt överlag, säger han och tillägger:

– Jag var inte klar med mina tankar inför valet. Hon fick då inte ett direkt svar och började förbereda sig för att åka hem, då backade jag.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Daniel kritiseras efter att ha skickat hem Mikaela

LÄS OCKSÅ: Benita om dramatiken med Heidi – därför röt ifrån i Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!