ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Peja avslöjar sanningen om Heidi efter dumpningen

01 dec, 2021 
HEIDI, PEJA, BONDE SÖKER FRU 2021
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru valde Heidi att ta ett beslut som innebar att hastigt och lustigt lämna Pejas gård.
Nu berättar Peja för Hänt om hur dumpningen från Heidi faktiskt kändes för honom – samt vad tittarna inte fick se.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Årets säsong av Bonde söker fru är i full gång och en bondgård som fått lite extra mycket uppmärksamhet är Pejas.

Mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, från Björnås, har haft en hel del dramatik på sin gård. Bland annat har brevskrivaren Heidi uttryckt att det funnits en hel del svartsjuka och konkurrens bland tjejerna på gården.

Det slog gnistor mellan Peja och Heidi väldigt tidigt. För Heidis del så blev hon kär i Peja redan när hon såg hans casting-video. Sedan dess har mycket hänt och Heidi har bland annat sagt att hon älskar Peja, men nu verkar Heidis känslor vara några helt andra för nu väljer hon att lämna Bonde söker fru.

– Nej jag känner att jag vill åka hem så jag väljer att lämna gården, säger Heidi i programmet.

Pejas egna ord om samtalet med Heidi innan dumpningen

När Hänt når Peja berättar han att Heidi ska ha varit osäker på hans känslor för henne och därmed fått kalla fötter och velat lämna gården. Nu berättar Peja vad han sa till Heidi:

Annons

– Heidi gick här och hon förberedde ju redan tidigt på morgonen att hon skulle lämna gården och jag var ju uppe och sa till henne att det är ju inte klart än. Men hon kände väl på sig.

BONDE SÖKER FRU 2021
Heidi hade bestämt sig – upplevde att hon inte fått känslorna besvarade.

Men Peja menar också att om det inte vore för Heidis agerande så hade valet kanske kunnat se annorlunda ut.

– Om hon inte hade tagit de stegen som hon gjorde vet jag inte hur jag hade valt. Det var väl det som gjorde att jag blev tveksam, vi satt och pratade och jag försökte dämpa hennes oro. Så sa hon att ”jag känner på mig att jag åker hem om du är så här tveksam.”, förklarar Peja och tillägger:

– Hon kände sig inte trygg med min tveksamhet, men jag visste ju inte hur jag skulle göra inför valet.

Annons

Pejas ord om Heidis svartsjuka: ”Kom hit för att vara kvar”

Peja tycker egentligen inte att Heidi var särskilt svartsjuk, utan snarare lite bevakande.

– Hon kom ju hit för att vara kvar på slutet, alltså hon gav järnet. Hon var inte här för att vara kompis med de andra, utan hon var för sig själv, hon skulle vinna. Naturligtvis kunde ju det uppfattas som lite bevakande, kan man säga, berättar han för Hänt.

FOTO: TV4

Annons