Samir Badran och Julia Sundquist visar upp nya lägenheten

JULIA SUNDQUIST, SAMIR BADRAN

För Samir Badran och flickvännen Julia Sundquist börjar snart ett nytt kapitel i livet. De tar nämligen sitt pick och pack och flyttar tillbaka till Stockholm efter en tid hemma i Linköping.
Nu visar de upp den nya lyxlägenheten, i hjärtat av Stockholm.
Se bilderna här!
503 Service Unavailable

Samir Badran, 31, och Julia Sundquist, 24, har varit ett par i drygt två års tid. Det var under sommaren 2019 som Samir avslöjade sin nya kärlek. Sedan februari 2020 är de även förlovade och sättet som Samir gick ner på knä på var definitivt något utöver det vanliga.

Samir är en av programledarna för Talang på TV4. Så under förra årets semifinal var Julia på plats i publiken för att stötta Samir. Men det Julia inte visste då var att detta inte skulle bli en helt vanlig Talang-kväll.

Mitt i direktsändning gick Samir nämligen ner på knä, sträckte fram en ask med en ring i – och friade till Julia. Svaret blev såklart ”ja”.

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han i programmet.

Tittarnas stora sorg efter beskedet om Erik Elias i Idol

Paret lämnade Stockholm för ett liv i Linköping

Sedan dess har det hänt mycket för paret. Samir hade ju länge haft bandet Samir & Viktor ihop med vännen Viktor Frisk, 26. Men under förra året släppte de låten Arbetslös och det var det allra sista vi fick höra från den populära duon. Samir & Viktor splittrades och karriärbytet var ett faktum.

Samir kunde nämligen snart berätta att anledningen till splittringen berodde på att det var dags för något nytt. Samir ville ta tag i studierna och plugga till mäklare, samtidigt som Viktor ville ta nästa steg i karriären och öppna en egen sociala medier-byrå.

Sagt och gjort så började Samir plugga. Han har tidigare berättat för Hänt om hur studietiden gick och hur otroligt mycket jobb det var.

Under den här studietiden så valde även Samir och Julia att flytta hem till Linköping, där de båda kommer ifrån. Men i somras kunde Hänt avslöja att det äventyret nu nått sitt slut och nu är det istället Stockholm som gäller igen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ser Samirs och Julias nya lägenhet i Stockholm ut

Samir har tidigare berättat för Hänt om lägenheten i Stockholm som de nu köpt. Även fast den var i bra skick redan innan så ville paret ändå göra en renovering av lägenheten, för att få det precis som de vill.

Lägenheten ligger i centrala Stockholm, närmare bestämt i Vasastan, vilket är ett väldigt populärt område med närhet till city men också grönområden. Lägenhetsrenoveringen har tagit sin lilla tid och det har inte alltid varit helt lätt. En av byggarbetarna blev nämligen dålig efter att ha tagit coronavaccin vilket ledde till en viss försening.

Men nu börjar renoveringen äntligen bli klar! På Instagram visar Julia nu upp det fantastiska resultatet.

SAMIR BADRAN LÄGENHET

Julia visar upp delar av lägenheten efter renoveringen.

FOTO: INSTAGRAM
SAMIR BADRAN LÄGENHET

Köket börjar ta form. Nu väntar Samir och Julia bara från köksluckorna som är på väg.

FOTO: INSTAGRAM
SAMIR BADRAN LÄGENHET

Samirs och Julias lägenhet

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Mirka om barnens stora oro inför flytten: ”Jättesvårt”

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleines relation till Marcus Samuelsson idag – efter missen

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM/SAMIR BADRAN

SENASTE NYTT!