Cathrin om att få lämna Backis i Bonde söker fru – orden om sorgen

Cathrin och Backis i Bonde söker fru 2021

Cathrin Hjalmarsson sökte kärleken i Mikael ”Backis” Backstulid i Bonde söker fru 2021.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om sista dejten med Backis som inte gick som hon tänkt och varför hon blev så ledsen över att lämna.
– Jag har inte fått någon förklaring om varför han inte ville fortsätta lära känna mig, säger Cathrin till Hänt.

Videon kunde inte hittas

Cathrin Hjalmarsson var en av de som sökte kärleken i Bonde söker fru 2021. Tillsammans med tre andra tjejer blev de inbjudna till Mikael ”Backis” Backstulids gård i Vreta Kloster.

Men i veckans avsnitt fick Cathrin lämna gården och hon blev väldigt ledsen vid beskedet. I en intervju med Hänt berättar hon nu om känslorna över att lämna och besvikelsen att hon inte fick mer tid med Backis.

Cathrin om sin medverkan i Bonde söker fru: ”Känslosamt”

Cathrin beskriver sin upplevelse i programmet som känslosam och intensiv.

– Jag tycker ändå att jag hade en ganska bra men känslosam upplevelse. Det var ju otroligt intensivt med allt som hände och alla känslor som bubblade upp. Väldigt känslosamt samtidigt som det var roligt och spännande, säger Cathrin och fortsätter:

– Man kom dit med förhoppningar och man önskade ju att det skulle uppstå ömsesidiga känslor. Jag skulle inte säga att jag ångrar det.

Cathrin om känslorna att bli bortvald: ”Drömmar gick i kras”

Cathrin förklarar för Hänt varför hon blev så ledsen vid beskedet att åka hem, att hålla tillbaka tårarna blev svårt i och med att hon såg stor potential i Backis.

– Jag var ju jätteledsen när jag åkte ut, jag kände att Backis hade mycket av det som jag söker hos en man. Jag började se ett liv tillsammans med honom, och den här förlusten av kärlek och drömmar. Man hinner ju fundera och bygga upp vad det är för drömmar man skulle kunna skapa tillsammans, och då blir det som att man förlorar ganska mycket på bara ett val. Jag började ju se mig själv bo där, säger Cathrin och fortsätter:

– Jag blev väldigt ledsen för att mina drömmar gick i kras. Jag var väldigt förberedd på att det skulle bli känslosamt, min magkänsla sa att det var jag som skulle lämna. Jag hade redan förberett mig på det och när det var bekräftat kunde jag inte hålla tillbaka längre.

Cathrin och Backis

Cathrin och Backis tar farväl av varandra.

FOTO: TV4

Besvikelsen under sista dejten med Backis: ”Fick trösta honom”

Cathrin och Backis fick dessutom lite ensamtid ihop, men tyvärr blev dejten inte som Cathrin önskat då hon mestadels fick trösta Backis som hade det tufft på gården med alla känslor.

– Det var en fin stund för att jag tycker det är fint när någon visar sig sårbar. För det är viktigt för mig och det är något jag söker i en partner. Men det blev ju inte som jag hade tänkt mig, jag trodde vi skulle få mer tid, säger Cathrin och fortsätter:

– Han berättade hur han kände och att jag fick trösta honom, så jag var lite besviken efter den egen tiden. Jag önskade att jag hade fått mer, det var även efter den stunden min magkänsla började stämma att jag skulle få lämna. Jag fick inte den bekräftelsen jag behövde.

cathrin bonde söker fru

Cathrin blev väldigt ledsen efter valet.

FOTO: TV4

Fick du en förklaring sedan om varför du fick lämna?

– Jag har inte fått någon förklaring om varför han inte ville fortsätta lära känna mig. Däremot berättade han ju vad han tyckte om mig som person, men inte vad han kände för mig eller varför han kände mer för de andra.

LÄS OCKSÅ: Kärleksrelationen mellan Bachelor-Simon Lindström och Bonde söker fru-Lina Larsson

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Jessica Bonde söker fru – Pär Eric ”Peja” om beslutet

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN