Heidi anklagar TV4 efter uppbrottet med Peja i Bonde söker fru 2021

Heidi och Peja i Bonde söker fru 2021
Exklusivt

Heidi Skedebäck lämnade Pejas gård självmant i Bonde söker fru 2021.
Nu riktar hon kritik mot TV4 och hävdar att de uppmanade henne till att säga vissa saker under inspelningen.
– Vårt förhållande förstördes både av mig, men också TV4, säger Heidi i en intervju med Hänt.
Fem bönder från "Bonde söker fru" vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Bonde söker fru har nått nya höjder denna säsong. Programmet har blivit mycket omtalat i medierna och bönderna står nu inför slutvalet.

Under säsongens gång har det hänt mycket, inte minst på Pär Eric ”Peja” Nilssons gård. Två av brevskrivarna valde nämligen att lämna självmant, först Jessica och sedan Heidi. I en intervju med Hänt berättar Heidi nu att inspelningen kändes tillgjord och att de uppmuntrade henne till att visa svartsjuka.

Exklusivt
Sanningen bakom Cathrins tårar – Backis mörkande

Heidi om inspelningen: ”Tråkigt att jag förstörde mina chanser”

När Heidi tittar på de avsnitt där hon inte längre medverkar blir hon bedrövad.

– Det är ju tråkigt att jag inte är med, jag hade gärna varit kvar till slutet och fått gå på dessa fina dejter de får åka på, rida islandshästar eller gå på spa, det såg ju jättemysigt ut så det är jag lite ledsen över, säger hon och fortsätter:

– Jag fick ju inte gå på en enda ensam-dejt med Peja, vi fick ju aldrig lära känna varandra och fick aldrig möjlighet att prata själva. Inte en enda på fem dagar, så då blir man ju lite avundsjuk när man ser de andra tjejerna på gårdarna, som Filip och Lina fick åka till en ö och ha picknick, sådant fick ju vi inte göra alls.

– Tråkigt att jag förstörde mina chanser, sabbade det som hade kunnat blivit ett bra förhållande.

Heidi om TV4:s filmning: ”Vårt förhållande förstördes”

Heidi ser tillbaka på inspelningarna som en väldigt stressig period. Hon anser att TV4 spelar en stor roll i att hennes relation med Peja aldrig tog fart.

– Det var ju inte alls som man trodde bakom kulisserna, än vad det ser ut som i programmet. Att det inte var någon romantisk stämning, det var inget naturligt. Det kändes konstgjort, säger hon och fortsätter:

– Jag trodde programmet gick ut på att hitta kärleken men vi fick ingen möjlighet till att göra det, vi fick ingen chans. Det kunde skickat iväg oss på dejt, alla tjejerna hade kunnat få varsin dejt under de här dagarna.

Hur var din upplevelse bakom kulisserna?

– Man kunde inte vara naturlig eller slappna av. Och det här att de inte uppmuntrade kärlekskänslan, i mitt fall så uppmuntrade de mig att vara svartsjuk. De ville få fram det i programmet. Så istället för att försöka hjälpa Peja med att hitta kärlek kände jag att de istället bara försökte få ett bra program, de var inte ute efter att hjälpa bonden att hitta sin fru, de ville göra ett bra program bara, säger Heidi och fortsätter:

– Det känns som de motarbetade mig och Peja, vi kunde fått en bra relation. Vi kunde ha fått bli kära, så det känns som att vårt förhållande förstördes både av mig, men också TV4.

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Daniel Eriksson väljer Klara i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Linas beteende efter dejten med Filip väcker ilska

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN