Det ska Maxine Nordlindh och Emil Nygrens dotter heta

Maxine Nordlindh & Emil Nygren

Det var i början av december som Gift vid första ögonkastet-paret Maxine Nordlindh och Emil Nygren blev föräldrar för första gången.
Nu avslöjar de vad barnet ska heta.
Läs här!

Maxine Nordlindh och Emil Nygren träffades i realityprogrammet Gift vid första ögonkastet 2020 och sedan dess har det hänt en hel del.

Medan andra par i programmet sakta men säkert gick skilda vägar stod de stadigt kvar, och idag lever de som vilket gift par som helst. Det blev med andra ord en riktig kärlekslycka trots allt, men den stora lyckan tog inte slut där!

Den fjärde december kom även deras första barn till världen, en liten dotter.

Nu avslöjar de vad dottern ska heta!

Därför ville inte Maxine Nordlindh Emil Nygren ta reda på könet

Ända sedan Maxine avslöjade att hon och Emil väntar barn har man kunnat följa hennes resa. På Instagram har hon varit öppen med både med- och motgångar och det var därför många som jublade i kör när hon äntligen kunde berätta att dottern kommit till världen.

Paret valde att inte ta reda på könet innan förlossningen och på Instagram har hon många gånger skrivit om tacksamheten hon känner inför det beslutet.

”Att ha låtit bli att ta reda på kön innan förlossningen var verkligen det bästa beslutet då överraskningen var så häftig! Vi hade gissat på att det skulle bli en liten Sven, men ut kom denna lilla underbara varelse vars namn fortfarande är under diskussion”, har hon bland annat skrivit.

Men nu har Maxine och Emil äntligen bestämt sig för vilket namn den lilla tjejen ska få!

Lindas avslöjande om Bonde-Pejas slutval: ”Tårarna rann”

Det ska Maxine Nordlindh och Emil Nygrens dotter heta

Det är i ett inlägg på Instagram som hon berättar om det stora beslutet: dottern ska heta Nemi.

Nu berättar hon varför:

”NEMI Annika Viola Nygren Nordlindh. Nemi - betyder "hon som bringar rättvisa", Annika - min mammas namn, Viola - släktnamn på Emils sida där de firar Viola-dagen varje år. Men något som upptäcktes i efterhand var att hennes namn även finns i våra namn. MAXI(NEMI)L. Mamma och pappa älskar dig!”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar det fina namnvalet.

”ÅÅH vad fint! Vad söööt”, skriver bland annat en person.

”Vad fint. Alldeles extra med hennes i era namn”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson om bröllopsplanerna med Sigrid Bernson

LÄS OCKSÅ: Mikaela Laurén i tårar efter dottern Nikitas dop

SENASTE NYTT!