LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén i tårar efter dottern Nikitas dop

14 dec, 2021 
Lovisa Ström
Mikaela Laurén
Mikaela Laurén och Peder Södersteen har varit föräldrar i snart ett halvår och att känslorna är omvälvande är ett faktum.
Nu berättar proffsboxaren om den känslosamma stunden med dottern som ledde till tårar.
”Vi kunde inte..”, skriver hon.
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40Brand logo
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Det var i början av sommaren som proffsboxaren Mikaela Laurén och hennes man Peder Södersteen blev föräldrar för första gången. Sedan dess har man kunnat följa deras vardag med dottern på sociala medier och Mikaela har många gånger skrivit om hur tacksam hon är över att äntligen ha en liten familj.

Till en början var paret hemliga med vad dottern skulle heta, mycket också för att de själva inte var riktigt säkra. Men några veckor efter födseln gick Mikaela tillslut ut och berättade att de bestämt sig för att ge henne namnet Nikita Leja Novalie.

”Vi tycker det passar en tjej med skinn på näsan, vilket vi vet att hon kommer ha, vår tuffa lilla fina fighter”, förklarade hon i samband med namnavslöjandet.

Mikaela Lauréns tunga insikt efter att ha blivit nybliven mamma

Mikaela har många gånger skrivit om hur mycket hon älskar det nya mammalivet, men det går inte att förneka att det innebär stora förändringar.

Annons

I ett ärligt inlägg på Instagram skrev Mikaela om de tuffa känslorna hon känt emellanåt.

”Älskar att vara mamma och älskar vår dotter över allt, men jag saknar faktiskt MIG. Att få göra mig fin, gå ut och käka middag på en trevlig restaurang och glömma bort tiden. Att få träna när jag vill och hur länge jag vill och bara kunna typ duscha utan att stressa”, skrev hon då innan hon avslutade:

”Men, som sagt, min tid kommer igen och såhär är det väl i början. Försöker andas, tänka positivt och njuta av de mysiga fina stunderna.”

Mikaela Laurén i tårar efter känslosamma händelsen med dottern Nikita

Nu har de nyblivna föräldrarna precis haft ett dop för lilla Nikita, och av Mikaelas ord att döma verkar det ha blivit en minst sagt känslosam dag.

I ett inlägg på Instagram skriver hon om den speciella stunden.

”I lördags döptes vår lilla prinsessa Nikita Leja Novalie. Vi kunde inte ha önskat oss en finare dopceremonin och vi är så otroligt tacksamma över Nikitas fina faddrar, moster Jessica, morbror Robert och världens finaste vänner till oss. Vi älskar er och vet att ni kommer göra allt för vår lilla tjej. Det var så vackert att alla i kyrkan blev tårögda. Och tack syster Jessica för den fina dikten.”

Och i kommentarsfältet är det många som känner med henne.

”Vilket fint dop! vad kul att du ville dela med dig”, skriver bland annat en person.

”Jag får gåshud. Så vackert”, skriver en annan.

Annons