Mikaela Laurén om kampen med dottern – ärliga orden om första tiden

Mikaela Laurén

Snart en månad har gått sedan Mikaela Laurén blev mamma till dottern Nikita. Men det har inte bara varit guld och grönar skogar sedan dess. Nu berättar proffsboxaren om kampen.
”Jag saknar mig”, skriver hon.

Det var i slutet av juni som proffsboxaren Mikaela Laurén och hennes make Peder Södersteen blev föräldrar för första gången. Sedan dess har man kunnat följa parets vardag med dottern på sociala medier och Mikaela har många gånger skrivit om hur tacksam och glad hon är över att äntligen vara en liten familj.

Men nu avslöjar Mikaela att hon faktiskt saknar tiden innan hon blev mamma. Nu berättar hon om kampen efter dotterns födsel.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikaelas ovanliga namn till dottern – det heter hon

Flera veckor gick innan Mikaela och Peder tillslut avslöjade vad den lilla flickan skulle heta, och i ett inlägg på Instagram berättade de om tankarna bakom det fina namnet. Dottern skulle heta Nikita Leja Novalie och betydelserna var många.

”Nikita är ett ryskt namn och eftersom vi har gjort IVF i Ryssland och lyckats få världens finaste dotter tack vare kliniken i Sankt Petersburg så vill vi ge vår älskade prinsessa ett coolt, fint och annorlunda namn med ryskt ursprung. Vi tycker även det passar en tjej med skinn på näsan, vilket vi vet att hon kommer ha, vår tuffa lilla fina fighter”, förklarade hon bland annat i samband med namnavslöjandet.

Mikaelas tunga insikt – veckor efter dotterns födsel: ”Försöker tänka positivt”

Mikaela har många gånger skrivit om hur mycket hon älskar det nya mammalivet och att hon verkligen är tacksam över att äntligen ha sin dotter hos sig. Men ibland blir det lite för mycket även för Mikaela. I ett ärligt inlägg på Instagram skriver hon nu om kampen och sakerna hon saknar från sitt tidigare liv.

”Fredagkväll och istället för att ”sippa” på en smarrig drink på en nice uteservering i solen sitter jag och vill trösta mig själv med nappen i munnen för att Nikita varit typ ”omöjlig” och skrikit i en timme... Älskar att vara mamma och älskar vår dotter över allt, men jag saknar faktiskt MIG. Att få göra mig fin, gå ut och käka middag på en trevlig restaurang och glömma bort tiden. Att få träna när jag vill och hur länge jag vill och bara kunna typ duscha utan att stressa”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Men, som sagt, min tid kommer igen och såhär är det väl i början. Försöker andas, tänka positivt och njuta av de mysiga fina stunderna.”

Och i kommentarsfältet är det många som känner igen sig i det boxaren skriver.

”Jag hade paniiik emellanåt de första tre-fyra månaderna. Sen hände nåt och det blev så mkt lättare och friare”, skriver bland annat en följare.

”Jag själv tyckte de tre första månaderna var jobbigast sen blev det mycket bättre. Bra att du är ärlig och vågar säga vad du känner”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför skaffade Börje och Pia Salming inga gemensamma barn

LÄS OCKSÅ: Supermodellen Mini Andén försvann från rampljuset – det gör hon idag

Senaste nytt