Därför skaffade Börje och Pia Salming inga gemensamma barn

Börje Salming & Pia

Börje och Pia Salming har varit ett par i 15 år och har båda barn från tidigare relationer. Men nu berättar Börje hur det kommer sig att de inte har några gemensamma barn.
– Vi har pratat om det, säger han.

Hockeylegendaren Börje Salming är en av våra största idrottsstjärnor och har genom åren samlat på sig en hel del meriter att sätta på sitt cv. Men det är inte bara när det kommer till karriären som Börje har något att skryta med.

Börje har nämligen varit gift tre gånger och har från två av de relationerna barnen Teresa, Anders, Bianca och Rasmus. Men tillsammans med nuvarande hustrun Pia Salming har han inga barn.

I podcasten Bathina - en podcast berättar han nu hur det kommer sig.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Börje Salming om tidigare äktenskapen – därför tog det slut

Ibland blir livet inte som man har tänkt sig och i podcasten berättar Börje att det bland annat var en av anledningarna till att det tog slut mellan honom och tidigare hustrun Margitta. De hade precis kommit hem från Toronto, där Börje spelat hockey, när de tillslut bestämde sig för att separera.

– Vi hade lite problem i sju år där ett tag och sen tillbaka igen och det funkade jättebra men sen när vi kom hem så blev det inte som vi tänkt oss. Eller rättare sagt, hon tyckte inte det. När jag kom hem så var det mycket rabalder, för jag slutade ju inte spela hockey, och det hade inte hon tänkt sig. Hon hade tänkt sig att vi skulle vara hemma så det var mycket bråk kring det och det var väl litegrann mitt fel också. Jag hade kunnat vara mer hemma. Så det var ju tråkigt, berättar han.

Han berättar också att han mot slutet hade börjat träffa en annan, vilket sedan skulle bli mamman till hans två yngsta barn – nämligen Katarina. Men även den kärlekssagan nådde sitt slut och idag är han istället lyckligt gift med Pia.

Därför har inte Börje och Pia Salming barn ihop – egna orden

Idag har Börje och Pia varit tillsammans i 15 år och trivs än idag väldigt bra ihop. De båda har barn från tidigare relationer men däremot inga gemensamma, och när han får frågan hur det kommer sig berättar han att de helt enkelt känner sig nöjda.

– Vi har pratat om det och det var litegrann ett tag där, men hon är ju utbildad polis och jobbar där nu så det blir lite jobbigt att ha småbarn nu. Och nu är hon 53 år så jag tror inte hon ska ha några barn nu, säger han innan han fortsätter:

– Vi är rätt så nöjda.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om förändringen i relationen med Amadeus Sögaard

LÄS OCKSÅ: Gunilla Persson i storbråk på sjukhuset – polis tillkallades efter tv-fruns utbrott

SENASTE NYTT!