TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Gift vid första ögonkastet-Maxine Nordlindh och Emil Nygren väntar barn

04 jun, 2021 
AvAlice Göransson
AvLovisa Ström
Maxine & Emil Gift vid första ögonkastet
Emil Nygren och Maxine Nordlindh fann varandra under förra årets säsong av Gift vid första ögonkastet på SVT.
Nu avslöjar paret den glädjande nyheten att de väntar barn.
”När vi två blir tre”, skriver Maxine.
Annons
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighetBrand logo
5 svenska kändispar som gifte sig i hemlighet

Maxine Nordlindh och Emil Nygren träffades i det populära programmet Gift vid första ögonkastet för drygt ett år sedan och snabbt fann de varandra. Medan andra par i programmet sakta men säkert gick skilda vägar stod de stadigt kvar och idag lever de som vilket gift par som helst. Det blev med andra ord en riktig kärlekslycka trots allt, men den stora lyckan verkar inte ta slut där. I ett inlägg på Instagram berättar de nu att de även väntar barn.

Maxine och Emil har haft ett tuffa år – egna orden om svåra tiden

Men Maxine och Emil fick inte en helt enkelt start i deras förhållande då de faktiskt träffades strax innan en pandemi. Med allt som har varit har det nämligen kommit en hel del utmaningar och Maxine har tidigare berättat att hon inte mått helt bra. I ett inlägg på Instagram har hon bland annat skrivit om de tunga känslorna men också om tacksamheten hon känner gentemot sin Emil:

Annons

”Jag är så tacksam att jag har Emil i denna mörka tid av pandemi. Jag vet att han är tacksam som har mig med. Min pappa är i riskgrupp och lever ensam, det känns förjävligt att inte ha fått ge honom en endaste kram sedan coronan bröt ut.”

Men med allt ont kommer oftast något gott, och för Hänt har hon även berättat att hon och Emil har kommit varandra närmre med allt det jobbiga som varit.

– Jag och Emil mår bra, vi har kommit varann närmre genom coronan faktiskt. Det suger skithårt att inte få krama på pappa. Men vi ses på hans uteplats ett par gånger i månaden. Innan sågs vi varje vecka så det känns tråkigt som det är nu. Vi kommer inte att kunna fira jul tillsammans heller, sa hon då.

Gift vid första ögonkastet-parets bebislycka – berättar om fantastiska nyheten

Men nu verkar vindarna vända för paret och snart kommer det inte bara vara Maxine och Emil i relationen längre. I ett inlägg på Instagram avslöjar Maxine nämligen att de väntar barn. Under ett bildspel på en ultraljudsbild och de två som håller handen på den växande magen skriver hon:

Annons

”När vi två blir tre.”

Och i kommentarsfältet väller det in gratulationer från både vänner, bekanta och följare som är exalterade över den stora nyheten.

”Hurra vilka underbara nyheter! Första GVFÖ-bebisen måntro?”, skriver bland annat en följare.

”Nej men lägg av så roligt! Grattis finaste ni”, skriver en annan.

”Åååå grattis man har ju väntat på detta!”, skriver en tredje.

Annons