Maxine Nordlindhs kärlekslycka med Emil Nygren

Maxine Nordlindh berättar nu om den tuffa tiden då hon inte kan träffa sin far på grund av covid-19.
Men mitt i allt mörker så ser hon även ljuset – tillsammans med sin kärlek Emil Nygren.
”Det är tungt”, skriver hon på Instagram.

I våras sändes den sjätte säsongen av SVT:s realityprogram Gift vid första ögonkastet. I programmet får singlar en partner tilldelad sig efter vem som bör matcha dem – och redan i första avsnittet gifter de sig. Paren träffas vid altaret och därefter tar processen att lära känna varandra vid – vilket ibland gått helt åt skogen och ibland lett till äkta kärlek.

Trots att programmet tidigare inte lyckats särskilt bra med att matcha singlar är det ett par som faktiskt valt att fortsätta vara gifta.

Maxine Nordlindh, 31, och Emil Nygren, 34, föll för varandra redan vid vigseln. När Gift vid första ögonkastet var inspelat och klart flyttade Emil till Maxines lägenhet i Stockholm.

I Gift vid första ögonkastet – äktenskapet där man får en uppföljning på vad som hänt berättade Maxine hur kära de är.

– Jag är så glad att jag vågade göra det här. Nu drömmer jag om hus, barn. Bli gamla tillsammans, sa Maxine Nordlindh i programmet.

Nu delar Maxine med sig om en väldigt privatsak till sina följare på Instagram. Hon berättar hur jobbigt det är just nu, då hon inte får träffa sin pappa på grund av pandemin. Samtidigt har hon och Emil funnit varandra på nytt och blivit ännu mer nära varandra.

Sara Bolays utseendeförvandling – oigenkännlig på nya bilden

”Jag är så tacksam att jag har Emil i denna mörka tid av pandemi. Jag vet att han är tacksam som har mig med. Under detta året har psykisk ohälsa ökat i världen och jag tänker extra mycket på alla er som är ensamma. Min pappa är i riskgrupp och lever ensam, det känns förjävligt att inte ha fått ge honom en endaste kram sedan coronan bröt ut.”

Maxine Nordlindh.

Tacksam för livet

Hon skriver vidare att hon försöker göra det bästa av situationen och att hon trots det tråkiga har det rätt bra och att hon inte borde klaga.

”Jag omges även av nära vänner som just nu, av olika anledningar, mår väldigt psykiskt dåligt. Det är tungt och mörkt. Men i allt det här känner jag även lycka över att jag har ett sådant fint liv”, skriver hon och fortsätter:

”Att ha en katt som springer och möter mig i dörren när jag kommer hem, helt ovetandes om vad som händer där ute i världen. En familj. Vänner. Jobb. Kärlek. Ett hem. Mat på bordet. Att jag får gå ut. Snart ser vi ljuset i tunneln”, skriver hon.

Maxines egna ord om Emil

När Hänt når Maxine berättar hon mer och säger att hon hoppas att ett vaccin kommer snart mot covid-19, så att hon kan umgås med sin pappa igen.

– Jag och Emil mår bra, vi har kommit varann närmre genom coronan faktiskt. Det suger skithårt att inte få krama på pappa. Men vi ses på hans uteplats ett par gånger i månaden. Innan sågs vi varje vecka så det känns tråkigt som det är nu. Vi kommer inte att kunna fira jul tillsammans heller, säger Maxine.

FOTO: SVT/SVTPLAY/INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Brevskrivaren Linnéa i tårar efter Erik Bolags ord i Bonde-söker fru

LÄS OCKSÅ: Så lurar TV4 brevskrivarna i Bonde söker fru – kärlek åt alla