Följarna rasar efter Olivia Baldwins beteende efter Robinson

Olivia Baldwin Robinson

Årets säsong av Robinson är över och på Instagram har Olivia Baldwin riktat ett stort tack till alla inblandade.
Men nu har följarna gjort en upptäckt i en av hennes bilder som har fått många att reagera.
”Det hugger till i mig”, skriver bland annat en följare.

I söndagens avsnitt av Robinson stod det klart att Dennis Johansson blev vinnaren av årets säsong, och glädjen var enorm både bland honom och de andra deltagarna. Precis när det avgjordes bjöd Dennis på ett riktigt vinnarvrål och snabbt var resten av deltagarna framme vid honom för att jubla och gratulera.

– Det bubblar bara inom en nu. Jag är så jävla lycklig och bara fylld av kärlek av alla folk som hejat på en idag. Det har bara gått rus genom kroppen. Så underbart att få vara med om det här, sa han då i programmet.

Men en annan deltagare som blev en stor favorit bland tittarna var Olivia Baldwin. Nu lägger hon upp en bild på Instagram som får många att se svart.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Rickards ilska mot Robinson-vinnaren Dennis – därför röstade han på honom: ”Ljugit”

Det skulle Olivia Baldwin gjort för vinstpengarna om hon vann Robinson

Trots att Olivia inte tog hem segern i Robinson visste hon gott och väl vad hon skulle lagt pengarna på om hon gjorde det.

– Som jag sa i början av programmet, det första jag skulle göra skulle vara att gå unna mig en väska. En Chanel. Det var inget skämt så det hade jag gjort, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

Robinson kan du se på C More. Skaffa konto här

Börja titta

– Men sen hade jag självklart sparat, lagt in i lägenhet och gjort något vettigt. Jag hade ju inte bara shoppat upp det och bränt på resor och alkohol och shopping. Men jag hade unnat mig något fint.

Starka reaktioner efter upptäckten i Olivias Baldwins bild

Men nu är Robinson-tiden över och på Instagram riktar Oliva ett stort tack till alla inblandade.

”Snipp snapp snut nu är sagan faktiskt slut på riktigt. Nu är jag klar med Robinson och är så redo att avsluta det här kapitlet. Tack till Mastiff och TV4 sm gav mig den här chansen. Det har varit en ära att få va med!”, skriver hon

Till texten bjuder hon även på lite bilder från finaldagen, men en detalj i bildspelet har fått följarna att rasa. Många reagerar nämligen på att hon håller i en cigg på en utav bilderna.

”Härliga bilder förutom den med ciggen. Men det är mitt problem. Tycker alla är värda bättre än att fördärva/vara beroende, så det hugger liksom till i mig. Men var och en gör sin resa och sina beslut”, skriver bland annat en person.

”Röker du??”, ifrågasätter en annan.

LÄS OCKSÅ: Det ska Robinson-Dennis Johansson göra för vinstpengarna

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics nya kontor – se alla bilder

Senaste nytt