Joacim Ricklings svåra kamp på gården med Caroline Kejbert

Joacim Rickling

Den senaste tiden har inte varit helt enkel för Caroline Kejbert och Joacim Rickling.
Nu berättar bonden om den tuffa motgången.
”Försöker hålla humöret upp”, skriver han.

Caroline Kejbert och bonden Joacim Rickling träffades i TV4:s succéprogram Bonde söker fru år 2017. Under programmets gång uppstod det starka känslor mellan dem och när inspelningarna var över fanns det därför ingen tvekan om att de skulle bilda ett liv ihop. Och sedan dess har saker och ting gått fort för paret. Förutom att ha flyttat ihop på en gård utanför Örsundsbro har de även fått dottern Wilda tillsammans, och på deras sociala medier kan man ofta ta del deras vardag tillsammans.

Men trots att den lilla familjen verkar minst sagt lyckliga ute på gården har det inte bara varit guld och gröna skogar den senaste tiden. I ett inlägg på Instagram öppnar Joacim nu upp om den tuffa motgången.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Caroline Kejbert och Joacim Rycklings kärlekslycka

Trots att flera år har gått sedan Caroline och Joacim fick upp ögonen för varandra verkar kärleken mellan dem bara vuxit sig starkare. På Instagram hyllar de ofta varandra och ser även till att klämma in kvalitétstid mellan allt jobb.

Morgan om 9-årige sonens kamp

Och häromdagen var det en alldeles speciell dag för paret då det nämligen var exakt fyra år sedan Caroline tog beslutet att skicka iväg sitt brev till Joacim. Under en bild på de skrev hon:

”Vet ni en sak? Idag är det på dagen fyra år sedan jag skickade iväg mitt brev med ansökan till Bonde söker fru och ”den charmige bonden Joacim Rickling” (som jag skrev i ämnesraden), klockan 22.21 om man ska vara exakt. Åh om jag blev snopen när de ringer mig 24 timmar senare, och tre dagar senare träffas vi på Sundbyholm slott. Vilken resa vi har gjort och jag är så glad över att jag skickade iväg det där brevet. Min älskade Joacim!”

Joacim Ricklings svåra kamp – egna orden om motgången

Men att bo på en gård innebär inte bara mysiga kvällar, promenader och solnedgångar, utan med en gård kommer även mycket ansvar. Och vissa år är tuffare än andra. I ett inlägg på Instagram berättar Joacim nu att det här året tyvärr tillhör de tuffare åren.

”Idag sådde vi sockerbetor hemma på Staby Säteri. Vårbruket är väldigt sent för oss i år pga av dåliga väderförhållanden under hela maj-månad. Men vi försöker hålla humöret uppe och hoppas ändå på en fin uppkomst”, skriver han under en bild på honom och dottern.

Och i kommentarsfältet finns Caroline som stöttar och hejar.

”Heja er!”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics nya kontor – se alla bilder

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pontus Mikaelsson om bröllop och barn med Lisa Lindvall

SENASTE NYTT!