Morgan Alling om sonen Loves kamp efter Anna-Maria Dahls sjukdomstid

Morgan Alling om sonen Love

I vintras kom beskedet att Morgan Allings fru Anna-Maria Dahl drabbats av en hjärntumör.
Detta är något som tagit otroligt hårt på hela familjen, framför allt sonen Love.
Men nu verkar det vända!

Skådespelaren och komikern Morgan Alling, 52, har varit med i en rad filmer, föreställningar och tv-program under sin karriär. Under våren har man kunnat se honom i SVT:s succéprogram Bäst i test, där han sitter som panelmedlem.

Sedan elva år tillbaka är Morgan gift med Anna-Maria Dahl, 41. Det hela började med att Morgan friade till henne i direktsändning när han var med i Let’s dance 2009.

– Anna–Maria! Jag kommer att fråga chans på dig igen! Jag kommer att fria till dig när jag kommer hem, sa han då och tittade in i kamerorna.

Efter det har mycket hänt för paret. Förutom sonen Wille, har de även fått sonen Love och tvillingarna Edvin och Alva.

MYSTIKEN Renées tystnad efter Davids uttalande

Anna-Marias tuffa sjukdomsbesked

Den senaste tiden har däremot varit tuff för hela familjen. Det började med att följarna upptäckte några varningsklockor. Paret, som normalt sett är mycket aktiva på sociala medier, lös plötsligt med sin frånvaro. Tystnaden från paret var oroväckande och till slut berättade Anna-Maria hur det egentligen låg till.

I ett blogginlägg förklarade hon då att familjen nåtts av ett otroligt tragiskt besked – Anna-Maria hade drabbats av en hjärntumör.

”För några veckor sedan opererade jag bort en cancertumör från hjärnan. Operationen gick bra, men tumören var svår att analysera och under några veckor så svävade vi i en skrämmande ovisshet”, skrev hon då.

Som tur var visade det sig att tumören var godartad och att operationen hade gått bra.

”Till slut så fick vi det glädjande beskedet att tumören anses godartad. Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp kontinuerligt”, skrev Anna-Maria Dahl då på sin blogg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sonen Loves oro över mamman – drabbade hans skolgång

För en tid sedan kunde Morgan komma med glädjebeskedet att hans hustru återhämtar sig bra och lyckan var total. Och på det spåret verkar det nu fortsätta.

Love hade det väldigt tufft under mamma Anna-Marias sjukdomstid och skolgången blev lidande. Men nu slutar Love lågstadiet och det verkar som att även han har återhämtat sig från den oroliga tiden.

”Idag firar vi Love. Slutar nu lågstadiet. Han var livrädd när han bytte skola och all stress under Anna-Marias sjukdomstid men idag älskar han sin skola”, skriver Morgan och fortsätter:

”Och Vi är så stolta över honom, han är mest mallig för hans typ alla rätt på nationella proven, vi förklarar att vi älskar honom oavsett betyg. Han fick välja firande. Han valde Kennys gelatos glass i världsklass.”

LÄS OCKSÅ: Morgan Alling om frun Anna-Maria Dahl och relationen till familjen

LÄS OCKSÅ: Morgan Allings stora glädje med hustrun Anna-Maria

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt