Bonde-Patriks tunga tid med pojkvännen Gustav efter familjesorgen

Bonde-Patrik Fernlund och pojkvännen Gustav.
Exklusivt

Bonde-Patriks släkt har drabbats av dödsfall och sjukdomar.
Tragedierna har påverkat relationen med 11 år yngre pojkvännen Gustav – som vill en sak som Patrik tvekar om...
– Det är smickrande, men jag har sagt att jag har en femårsgräns, säger Patrik till Hänt.

Patrik Fernlund, 33, gick lottlös ur Bonde söker frus kärlekslotteri sommaren 2020, men snart mötte han Sandvikenkillen Gustav Jansson, 22, på Facebook och ljuv musik uppstod.

Gustav flyttade nästan omedelbart ner till Patriks Smålandsgård och sedan dess har lyckan hållit i sig, meddelar mjölkbonden till Hänt.

– Det har i och för sig hänt många tråkigheter under vår tid ihop. Mormor har dött och släktingar har drabbats av sjukdomar. Allt detta har påverkat oss mycket. Samtidigt har vi hittat mycket stöd i varandra. Det finns ingen bättre människa att få stöd av än Gustav, förklarar Patrik.

Därför vill inte Patrik gifta sig med Gustav nu

Han avslöjar att det egentligen bara finns en enda motsättning i relationen:

– Gustav vill gifta sig. Det är smickrande, men jag har sagt att jag har en femårsgräns. Inget förhållande som jag haft har varat längre än fem år. Om vi är ihop så länge, då är det okej med bröllop, men helst skulle jag inte vilja gifta mig överhuvudtaget. Sådant där kostar ju stora pengar och det är ett jävla meckande!

Patriks pojkvän Gustav vill gifta sig nu medan Patrik är tveksam.

Patrik berättar att Gustav dock tänka sig att de har festen på logen.

– Det skulle i så fall dra ner kostnaderna en aning, konstaterar Patrik som inte utesluter att ett bröllop kan bli aktuellt tidigare.

– Vem vet, jag kanske mjuknar med åren. Det är som när man köper en ny bil. Man vill ha den men man är inte säker på något. Sedan slutar det med att man tar fram plånboken – och så står man där på verkstaden. I det här sammanhanget symboliserar verkstaden familjeterapin. I det skedet får man se om man ska byta eller ha kvar bilen. Även gamla bilar är värda att älska.

Avslöjar
Bonde-Mats glädjebesked efter kärlekskraschen – sambo med Marita

Patrik beskriver Gustav som ”jäkla go, snäll och omtänksam”.

– Det finns bara en sak som jag stör mig på och det är att han ska kittla mig hela tiden. Det gillar jag inte! Jag låter som en rökkärring när jag skrattar, han tycker att det är så jävla kul, avrundar Patrik med ett snett leende.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för bortvalda brevskrivarna i Bonde söker fru 2021

LÄS OCKSÅ: Därför bytte Lina kläder under dejten med Bonde-Filip

LÄS OCKSÅ: Bonde-Pejas svåra familjesorg

Foto: TV4 & Privat

SENASTE NYTT!