AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Mats Thomssons nya kärleksbesked – är sambo med Marita

20 dec, 2021 
AvOla Lagerström
Bonde-Mats Thomsson och Marita.
Efter kärlekskraschen i Bonde söker fru – nu ler kärlekslyckan mot Bonde-Mats.
För Hänt avslöjar han att nya kärleken Marita har flyttat in på gården.
– Förhoppningsvis är det för alltid!
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Gotlandsbonden Mats Thomsson, 56, fann aldrig kärleken i Bonde söker fru 2020, men under programmets gång blev han kontaktad av Skånebon och undersköterskan Marita, 53, som hade fattat tycke för honom i tv-rutan.

Snart ägde det första telefonsamtalet rum och 1 januari 2020 lämnade Marita fastlandet och tog båten över till Gotland. Där väntade Mats.

– När hon klev ner från landgången och gick emot mig... Det ögonblicken, den attraktionen, hennes ögon och händer… Wow, vilken tjej! Sedan den dagen har en djupsinnig kärlek vuxit fram mellan oss, säger Mats till Hänt och avslöjar att de blev sambor nu i dagarna.

Efter många vändningar föll Mats slutval i Bonde söker fru på brevskrivaren Johanna Andersdotter. Men det rann snabbt ut i sanden...

Mats öppnade upp för en samboflytt redan i somras då hon tillfälligt bodde hemma hos honom.

– Då sa jag att hon är välkommen, att ”jag trivs med dig och jag vill gärna leva med dig”. Det kändes som att det här var något att satsa på! Hon åkte hem till sig och vi hade telefonkontakt. I början på oktober kom hon över igen, den här gången i tio dagar. Då kändes det att ”fy fasen, det här är för viktigt för att släppa!”. Innan hon åkte hem till Skåne var hon på en anställningsintervju här på Gotland och blev lovad ett jobb, så hon åkte hem till Skåne och sa upp sig. Och nu är hon tillbaka, förhoppningsvis för gott!

Annons

Mats fina ord om kärleken

Mats beskriver Marita som snygg, sexig, rolig och varmhjärtad.

– Det känns fantastiskt, hon är en sådan supergo' tjej! Kärleken har ingen ålder, det är det som är så fränt. Det är lika häftigt och coolt att bli kär nu som när man var yngre. Pirret är detsamma. Skillnaden är att man har en erfarenhet som gör att man är tryggare i sig själv. Det är jätteviktigt att vara trygg i sig själv för att kunna älska en person fullt ut, förklarar Mats.

Marita är Mats nya kärlek och har nu flyttat in på gården på Gotland.

När får Marita fnatt på dig?

– Det får hon lite då och då. ”Ditt elände” säger hon då. Vi har nämligen en del meningsskiljaktigheter om olika saker – och det är bra. Det är saker man kan göra en kul grej av och skratta åt. Skratt och glädje, det är toppen. Man ska inte skämta bort allvarliga saker, men man ska heller inte vara så förbaskat allvarlig i allting. Det tror jag är viktigt, avrundar Mats som hoppas på ett långt och lyckligt liv med Marita vid sin sida.

– Målet nu är att vi ska skapa oss ett varmt hem där folk ska känna sig välkomna, avrundar TV-bonden glatt.

Foto: TV4 & Privat

Annons