Så är relationen mellan Peja och Heidi idag efter Bonde söker fru 2021

Heidi och Peja

Bonden Peja medverkade i Bonde söker fru 2021 för att finna den stora kärleken.
En av de som sökte kärleken i Peja var Heidi, som dock valde att lämna gården.
Men hur är deras relation idag?
– Någon slags konstig själslig kontakt, säger Heidi till Hänt.
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"
Slå på ljud

Pär Eric ”Peja” Nilsson var en av årets bönder i Bonde Söker fru 2021. Han bjöd in fyra tjejer till sin gård, Jessica, Camilla, Benita och Heidi. I slutvalet stod mellan Benita och Camilla – dock valde Peja ingen för att sedan söka upp Benita och gå på dejt. De inledde en relation, men nyligen bekräftade Peja för Hänt att de två hade gjort slut.

Under inspelningen uppstod det även en del dramatik på gården, Heidi uttryckte bland annat att hon var svartsjuk och valde senare att lämna Pejas gård för att hon kände att kärleken inte var besvarad. Men hur är deras relation idag? Hänt har pratat med både Heidi och Peja!

Heidi om relationen till Peja idag: ”Konstig själslig kontakt”

Heidi berättar för Hänt att hon har kontakt med Peja idag. Hon förklarar att de har en form av själslig kontakt och är vänner.

– Vi har ju fått någon slags konstig själslig kontakt, vi är ganska lika som personer. Vi ser något hos varandra, själsfrände på något plan, fast det är vänskapligt då. Vi har inte träffats på ett halvår, attraktionen övergick till en vänskap.

Hur umgås ni?

– Vi har ju kontakt som vänner. Inte på ett kärleksfullt plan. Vi pratar på Facetime, och har en bra vänskap. Jag tycker han är bra att prata med eftersom han är bra på att lyssna, säger Heidi och fortsätter:

– Han tycker om mig som jag är. Jag tycker det är intressant att höra arbetet på gården, och hur han ser på livet och universum. Det är givande för mig att ha honom som vän.

Var står ni nu?

– Jag tycker att det känns bra som det är nu. Vi har en lugn, trygg och stabil vänskap. Det känns bra att ha det med honom.

Peja och Heidi i Bonde söker fru

Peja och Heidi i Bonde söker fru. Ett par dagar efter kyssen lämnade Heidi gården.

FOTO: TV4

Peja om kontakten med Heidi: ”Hon har mått lite dåligt”

Peja bekräftar att han har haft kontakt med Heidi efter programmet. Han berättar att de idag är vänner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Jag har ju haft lite kontakt med Heidi sedan hon åkte hem, hon har ju mått lite dåligt över det som hände i programmet. Jag ville ha kontakt på det viset, säger han och tillägger:

– Det är som vän. För jag känner ju att jag tog på mig ”skulden”. De kom hem till mig, och jag tycker alltid det är jobbigt med avslut och drastiska avsked. Jag ville hålla koll så att alla mår bra, det har ju mötts av olika reaktioner. En del har svårt att bara vara vän efter sådana här saker.

LÄS OCKSÅ: Filip och Ellinors lycka efter Bonde söker fru – bilderna visar glädjen

LÄS OCKSÅ: Daniel och Klaras framtidsbesked efter Bonde söker fru 2021

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN