TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Daniel och Klaras framtidsbesked efter Bonde söker fru 2021

23 dec, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Klara och Daniel från Bonde söker fru
Efter en intensiv sommar av dejtande valde bonden Daniel Eriksson till slut att fortsätta sin resa tillsammans med brevskrivaren Klara.
Idag är de fortfarande ett par och nu berättar de om bröllopsplanerna.
Annons
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"Brand logo
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"

Slutvalen i Bonde söker fru 2021 är gjorda och spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, valde att fortsätta sin resa tillsammans med brevskrivaren Klara.

Idag är de fortfarande ett par och tillsammans bygger de vidare på deras kärlekssaga.

Nu berättar de om framtiden där bland annat bröllop verkar stå på agendan.

Alice om relationen till Klara efter Bonde söker fru

När Daniel skulle göra sitt slutgiltiga val stod det mellan brevskrivarna Klara och Alice. För Hänt har Alice tidigare berättat hur det kändes att bli bortvald av Daniel.

– Alltså man känner sig ju sviken just då. Nu i efterhand tänker jag väl bara att det inte var meningen att det skulle vara så liksom. Men just då var det ju massa känslor och man kände väldigt mycket. Det var väldigt intensivt på gården, sa hon då och fortsatte:

– Det är ju inte kul att bli bortvald liksom av någon man tycker om.

Men precis som Alice säger så verkar allt ske av en anledning. Idag har Alice nämligen hittat kärleken på annat håll och hon har tidigare berättat för Hänt om den stora kärlekslyckan med pojkvännen Oliver!

Annons

Trots att Klara och Alice tävlade om samma man verkar det som att deras relation inte har påverkats av detta, faktum är att de faktiskt haft kontakt med varandra även efter inspelningen.

– Vi har pratat lite efteråt, bara skrivit lite och sådär. Direkt efter så pratade vi om hur det var och alla känslor. Sedan har vi hörts av lite och så, men inte jättemycket, säger Alice till Hänt och fortsätter:

– Nu när allt har lagt sig så kan man ju absolut umgås. Vi har ju sagt förut att vi måste ta tag i det och träffa alla tjejer. För vi var ju ett väldigt sammansvetsat gäng.

Daniel och Klaras bröllopsbesked – efter Bonde söker fru 2021

Daniel och Klaras kärlek fortsätter att spira och paret har i princip setts varje dag sedan äventyret i Bonde söker fru tog slut.

I en intervju med Aftonbladet har de berättat att de inte har flyttat ihop ännu men att de definitivt planerar på att bli sambos i framtiden.

I samma intervju avslöjar de även att de diskuterat ett möjligt giftermål, men att det får bli i sinom tid.

– Ja, vi har pratat om det men det är inte så viktigt. Det är inget som är omöjligt men det är inget måste heller. För oss är det viktigt att ta ett steg i taget, berättar Daniel.

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play

Annons