Idol 2023 marknadsföring banner

Kritiken mot Linda Lindorffs beteende mot bönderna: ”Jobbigt”

23 dec, 2021 
Linda Lindorff i brun skinnjacka.
Efter slutvalen i Bonde söker fru 2021 besöker programledaren Linda Lindorff bönderna på nytt.
Nu riktas skarp kritik mot Linda för hur hon behandlade bönderna i säsongsavslutningen.
Känns väl överdrivet”, skriver en upprörd tittare.
Annons
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes
Bonde-Susanna om likheterna mellan sonen Tor och Hannes

När dammet har lagt sig efter den omvälvande dramatiken i sista avsnitten, när bönderna ska göra sitt slutval i Bonde söker fru...

...då gör programledaren Linda Lindorff, 49, återbesök för att ta tempen på böndernas kärleksliv efter programmet. Har de funnit sitt livs kärlek?

Men nu rasar de trogna fansen. Lindas behandling av bönderna är inte okej.

Paren som blev tillsammans efter Bonde söker fru 2021

Det har varit en minst sagt dramatisk säsong av Bonde söker fru. Säsongen resulterade i totalt tre lyckliga par. Här kommer en liten sammanfattning:

Bonden Daniel och Klara

Spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, valde brevskrivaren Klara i slutvalen. Något som tittarna kände sig säkra på innan valet avslöjades.

– Man hoppades ju givetvis, men man ville väl inte hoppas på för mycket, säger Klara till Linda under återbesöket.

Bonden Backis och Evelina

Recept.se Nyhetsbrev

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, valde brevskrivaren Evelina i slutvalen. Idag är paret tillsammans och har flyttat ihop.

Annons

– Jag är kär och hopplöst förälskad i Evelina. Vi är ett par och det känns helt fantastiskt, sade Backis i programmet efter valet.

Bonden Pejas oväntade val

Mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, var en storfavorit hos tittarna. Det var brevskrivarna Benita och Camilla som var kvar inför slutvalet.

Men Peja gjorde det oväntade valet att inte välja någon av tjejerna... men som vi alla vet vid det här laget så sökte Peja upp sin Benita efter inspelningen och de började dejta. De är dock inte tillsammans längre.

Bonden Filip och Ellinor

Spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, valde Lina i slutvalet. Ett val som var uppenbart tufft för honom, då han hade stark kemi med brevskrivaren Ellinor.

När Linda Lindorff gör återbesök hos Filip avslöjar han att han ändrat sitt val efter programmet och att han och Ellinor nu är ett par. Något som följarna jublar över.

I säsongsavslutningen av Bonde söker fru 2021 chockade FIlip alla med att berätta om relationen med Ellinor.
I säsongsavslutningen av Bonde söker fru 2021 chockade FIlip alla med att berätta om relationen med Ellinor.

Tittarnas starka reaktioner – Linda Lindorffs beteende upprör

Nu rasar de trogna tittarna mot Lindas beteende med bönderna. I en grupp på Facebook skriver fansen att de blir ledsna när programledaren hetsar bönderna.

Annons

Under återbesöken hos bönderna i säsongsavslutningen var det mycket fokus på bebis- och bröllopsplaner får Lindas håll. Något som tittarna tycker känns konservativt och bakåtsträvande.

Alla moderna par kanske inte vill gifta sig...

Bara jag som reagerar på denna skaffa barnpropaganda? Känns väl överdrivet och tjatigt!”, skriver en medlem i gruppen.

Jag har inte tänkt på att det är tjat om barn – vilka par har hon frågat det? Däremot frågar hon ju om de ska gifta sig. Men inget som stör mig”, skriver en andra medlem som svar.

Håller verkligen med! Tycker även det är jobbigt när det ska talas / tjatas om giftermål bara någon få månad efter de träffats”, skriver en tredje som uttrycker hur man kan påverkas av Lindas frågor på ett negativt sätt.

Vill alla gifta sig? Det är ju inte säkert eller kanske de vill vänta åtminstone 1 år tills de ens blir aktuellt att funderar över giftermål. Linda tycker jag är lite styrande”, skriver en annan, som menar på att Linda hetsar bönderna.

Annons

Och det är flera upprörda tittare som håller med:

Håller med! Och när Linda trycker på om förlovning mellan Backis och Evelina”,

Ja, det är hetsande, ska ni inte gifte er snart? När de knappt varit ihop ett halvår…”,

FOTO: TV4 och C More

Annons