LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde söker fru–Ellinors första ord om kärlekslyckan med Filip Nilsson

22 dec, 2021 
Johanna Alm
Bonde söker fru-Ellinor & Filip Nilsson S
Filip Nilsson från Strömsholm valde Lina Larsson i sitt slutval i Bonde söker fru, men i säsongsavslutningen avslöjade de att de inte längre är ett par.
Istället blev det brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson som till slut vann Filips hjärta.
Nu bryter Ellinor tystnaden för första gången om kärlekslyckan med bonden.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Årets säsong av Bonde söker fru har som vanligt engagerat tv-tittarna, och nu har bönderna äntligen gjort sina slutval.

Under hösten har tittarna fått följa mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, i deras jakt på kärlek. Och efter en minst sagt känslofylld säsong är resan nu över.

I veckans säsongsavslutning besöker programledaren Linda Lindorff bönderna igen för att ta reda på hur deras relationer har utvecklats sedan sist, och om kärleken fortfarande spirar.

Filip Nilsson om det tuffa beslutet i slutvalet

Bonden Filip från Strömsholm valde brevskrivaren Lina Larsson i sitt slutval, och när han berättade det för andra brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson syntes det på honom att det var tufft.

– Det var ju mycket tyngre än jag någonsin hade trott, att göra någon ledsen eller besviken. Det tog ju faktiskt över mer, så att jag kanske inte var så positiv och glad mot Lina som jag hade velat, avslöjade Filip i programmet.

Annons

I en intervju med Hänt har Lina berättat att även hon kände att glädjen över att bli vald av Filip skuggades av allt annat.

– Det var ju jätteroligt såklart att bli vald av Filip men det var inte riktigt den känslan som jag hade räknat med. Det visades nog mer glatt utåt än vad det verkligen var. Jag trodde det skulle vara med fyrverkerier. Det var som att sticka hål på en ballong, där luften bara gick ur en, sa Lina och fortsatte:

– Det var jäkligt påtagligt att det fanns en person i det hela som blivit väldigt sårad och ledsen. Den energin var väldigt stark.

Bonde-Ellinors första ord om kärlekslyckan med Filip

Men i kvällens säsongsavslutning av programmet fick tittarna sig en chock. Detta efter att Filips kärleksliv tagit en tvärvändning.

Filip och Lina är nämligen inte längre ett par. Utan istället har han hittat kärleken i Ellinor!

Nu bryter Ellinor tystnaden om den stora kärlekslyckan för första gången. Under ett bildspel på henne och Filip skriver hon nämligen:

”ÄNTLIGEN”, följt utav ett rött hjärta.

Och i kommentarsfältet är det många som jublar av glädje, och gratulerar det nyblivna paret till deras kärlek.

FOTO: Bonde söker fru/Instagram

Annons