Caroline Kejbert om sjukdomstiden med dottern Wilda

Caroline Kejbert & Wilda

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings dotter Wilda är snart tre år.
Nu berättar Caroline om den tuffa sjukdomstiden med dottern.
”Ganska dålig”, skriver hon.
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga
Slå på ljud

Caroline Kejbert var med i Bonde söker fru 2017 för att testa kärleken i bonden Joacim Rickling. Och visst blev det ett lyckligt slut.

Idag har de varit tillsammans i flera år och lever sitt liv på Tuna gård utanför Örsundsbro. Tillsammans har de även dottern Wilda och väntar nu även barn nummer två.

Men det är inte bara frid och fröjd borta på gården. Nu berättar Caroline om den tuffa tiden och avslöjar varför hon varit lite frånvarande på senaste.

Därför tror följarna att Caroline Kejbert ska få en dotter

Det var under sommaren som Caroline och Joacim avslöjade att de väntar sitt andra barn tillsammans. Under en bild på Instagram skrev de om lyckan och snabbt började gratulationer att ramla in.

Både Caroline och Joacim har däremot varit väldigt hemliga med både kön och namnval till det kommande barnet. Men följarna har sina misstankar. Många tror nämligen att bonde-paret väntar en dotter.

Det var efter att paret publicerade en bild på Instagram som följarna började spekulera. Detta efter att många noterat formen på magen.

”Det betyder att vi kliver in i en ny graviditetsvecka - vecka 36! Vet ni att nu är lilla krabaten där inne lika lång som en purjolök? Som vi längtar!”, skrev Caroline under bilden varpå följarna svarade:

”Det blir en lillasyster.”

Jag tror att det blir en flicka. Du är så liten. Som du ser ut nu gjorde jag i 4e månaden. Lycka till..

Men att formen på en kvinnas mage kan berätta om hon bär på en flicka eller en pojke är inte en pålitlig metod, då det inte finns vetenskapliga bevis på dessa förutsägelser.

Caroline Kejbert om sjukdomsbeskedet i familjen

På sin Instagram delar Caroline ofta med sig av sin vardag tillsammans med Wilda och Joacim. Men den senaste tiden har det varit lite ovanligt tyst från profilen. Nu berättar Caroline vad det beror på.

”Lite sned och krokig, men som Wilda säger ”wow, den är fin!” - Vår lilla gran som Wilda fick pynta helt själv. Gissa om hon var stolt?”, skriver hon under en bild på Wilda och fortsätter:

”Vi har haft sjukstuga här hemma till och från en längre tid och jag har helt fokuserat på vår lilla tjej. Av den anledningen har jag varit ganska dålig på att uppdatera här inne - men är så glad över att många nya har hittat hit och håller sig kvar trots min dåliga uppdatering. Kärlek till er!”

Och i kommentarsfältet är det många som skickar krya-på-dig-er-kramar till familjen, men som också visar förståelse för hennes frånvaro.

”Caroline! Familjen går första hand. Ta den tid du behöver. Vi väntar”, skriver bland annat en person.

Tand om dina nära och kära! Du har en familj som behöver dig! Jag väntar så gärna”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Detaljerna som avslöjar att Bonde-Backis är ihop med Evelina idag

LÄS OCKSÅ: Så firar Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén jul – se alla bilder här

FRÅN FÖRSTASIDAN