Detaljerna som avslöjar att Bonde-Backis är ihop med Evelina idag

Backis och Evelina från Bonde söker fru 2021

Bonden Backis valde Evelina i sitt slutval i Bonde söker fru 2021.
Men innan det sista avsnittet har sänts på tv finns det redan ett par detaljer som avslöjar att de fortfarande är ett par idag.
Läs här!
Bonde-Davids sexskämt under dejten med Victoria
Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 lider mot sitt slut och under onsdagskvällen kan tittarna ta del av ”så gick det sen”-avsnittet. Slutvalen är förstås extra jobbiga då bönderna tvingas välja bort en brevskrivare och under denna säsong blev det extra känsligt.

Bonden Mikael ”Backis” Backstulid valde brevskrivaren Evelina i slutvalet och de åkte på en romantisk resa ihop. Frågan tittarna nu ställer sig är ifall de fortfarande är ett par eller inte? Men det finns redan detaljer som avslöjar att de skulle vara i ett förhållande!

Mikael ”Backis” gjorde stort intryck i Bonde söker fru 2021

Bonden Backis gjorde minst sagt ett stort avtryck under årets säsong. Han visade sina känslor från första stund på Sundbyholms Slott. Han var märkbart tagen av hela situationen och var så glad över att det fanns så fina tjejer som ville träffa honom.

Det skulle sedan bli tuffare för Backis, flera gånger bröt han ihop under valen. Att behöva välja bort tjejer beskrev han som det värsta i programmet, eftersom han visste att det skulle såra och göra någon ledsen.

Under slutvalet blev brevskrivaren Erica bortvald av Backis.

– Men jag känner lite mer för Evelina tyvärr, sa Backis till Erica under valet.

– Det är okej, då är det så. Just nu känns det väldigt jobbigt, samtidigt har jag haft en magkänsla sista dygnet som sagt att han kommer välja Evelina. Jag vill önska Backis lycka till och allt gott i världen, sa Erica efter valet.

Evelina och Backis.

Backis valde Evelina i slutet och beskrev att han var kär.

FOTO: TV4

– Jag är kär och hopplöst förälskad i Evelina. Vi är ett par och det känns helt fantastiskt, sa Backis.

Detaljerna som avslöjar att Backis och Evelina är ett par idag

Nu undrar många om Backis och Evelina ett par idag. Men faktum är att det finns detaljer som avslöjar hur det faktiskt har gått för dem.

Exempelvis följer Backis Evelina på Instagram, sedan har Evelina dessutom publicerat en bild som skulle kunna vara hemma hos Backis. Bilden ser ut att vara tagen mitt i skogen med en skymt av ett hus, som liknad huset där Backis bor.

Flera tittare har även kommenterat på bland annat Bonde söker frus sociala medier att de är säkra på att Evelina och Backis är tillsammans idag. Redan innan dess var tittarna dessutom säkra på att Backis skulle välja Evelina i slutvalet.

Bonden fick även en öl-kalender som han visade upp på Instagram, och flera har reagerat i kommentarerna.

En skrev bland annat: ”Min gubbe har fått öl-kalender i snart 10 år, och han blir lika lycklig varje gång.”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka ord till Bonde söker fru-Ellinor efter Filips diss

LÄS OCKSÅ: Bilderna på Bonde söker fru-Daniel och Klara väcker starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Alice valdes bort av Bonde-Daniel – visar upp nya pojkvännen Oliver

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN