Bonde söker fru-Ericas känga mot Mikael "Backis" Backstulid efter slutvalet

Erica och Backis i Bonde söker fru
Exklusivt

I veckans säsongsavslutning av Bonde söker fru valde Mikael "Backis" Backstulid brevskrivaren Evelina.
I en intervju med Hänt berättar Erica nu om känslorna över att bli bortvald samtidigt som hon riktar hård kritik mot Backis.

Mikael ”Backis” Backstulid, 36, är en av bönderna som sökt efter kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Under säsongen har det varit tuffa beslut för Backis att ta och han har varit noga med att han inte vill göra någon besviken.

Men i veckans säsongavslutning var han tvungen att välja mellan brevskrivarna Evelina och Erica, och tillslut stod det klart att det var Evelina som hade vunnit hans hjärta.

Nu berättar Erica om känslorna över att bli bortvald samtidigt som hon riktar stark kritik mot Backis.

Avslöjar
Alice valdes bort av Bonde-Daniel – visar nya kärleken

Mikael "Backis" Backstulid om mobbningen under uppväxten

I programmet har Backis varit öppen med att han haft en tuff skolgång där han helt enkelt blev mobbad av de andra barnen.

I en tidigare intervju med Hänt har han berättat om den tuffa tiden som format honom till den han är idag.

– Ja, jag var mobbad i skolan och fick stryk i högstadiet. Då fick jag stryk, jag fick knytnävslag och sparkar. Det här har nog präglat mig till den jag är idag. Jag är mån om andra. Jag vill ingen illa, jag vill alla väl. Du vet, kommer det någon hem till mig som inte har någonstans att sova eller som är hungrig så säger jag liksom ”här har du”.

Bonde-Ericas kritik mot Backis efter slutvalet

Under säsongen har de trogna Bonde söker fru-tittarna haft på känn att Backis skulle välja brevskrivaren Evelina tillslut, och faktum är att de hade rätt!

I veckans avsnitt valde nämligen Backis sin Evelina och för Hänt berättar Erica nu hur det känns att inte bli vald.

– Det var en stor urladdning. Jag kände mig ju så himla säker på att jag skulle bli vald men sen hände det ju mycket saker på gården som gjorde att man kände lite att han hade starkare känslor för Evelina. Speciellt nu när man har sett programmet i efterhand så förstår man ju verkligen till fullo att det var Evelina han föll för och ville ha redan från början, säger Erica.

Hon förklarar även att hon kände att han gav lite extra uppmärksamhet till Evelina under säsongens gång.

– Han förklarade och gav starkare motiveringar till Evelina och då märktes det att han kände lite mer för henne. Han gav ju fina motiveringar till oss alla men det kändes som det var snäppet starkare motiveringar till Evelina, säger hon och fortsätter:

– Jag känner ju i efterhand att han hela tiden var inriktad på Evelina så jag hade kanske velat att han kunde vara lite tydligare med det, men samtidigt så tror jag inte att han var helt hundra säker på att välja henne så det är klart att man känner att han måste få den tiden för att få välja.

Idag har Erica ingen kontakt med varken Backis eller Evelina men är öppen för att höra från dem längre fram.

LÄS OCKSÅ: Här avslöjar TV4 Julia Franzéns beslut i Bachelorette innan finalen

LÄS OCKSÅ: Därför leder inte Tilde de Paula Eby Tillsammans mot cancer i TV4

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play

SENASTE NYTT!