Tittarkritik mot Backis val att skicka hem Cathrin i Bonde söker fru

bonde söker fru, Backis och Cathrin

Det råder delade meningar om Mikael ”Backis” Backstulids val att skicka hem Cathrin Hjalmarsson i Bonde söker fru 2021.
Flera är kritiska till beslutet och inte minst förvånade.
”Så jädra fel”, skriver en tittare i en kommentar.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid söker kärleken i Bonde söker fru 2021 tillsammans med bönderna Pär Eric ”Peja” Nilsson, Daniel Eriksson och Filip Nilsson. Och visst har bönderna gjort stort avtryck hos tittarna, det är en känslofylld säsong som bjudit på både tårar och skratt.

Backis bjöd in fyra tjejer till gården, Veronica, Cathrin, Erica och Evelina. Nu har han två tjejer kvar, Erica och Evelina, då han under förra veckans avsnitt skickade hem Cathrin. Detta fick många tittare att reagera och inte minst bli förvånade, läs varför här.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Cathrin om att få lämna Bonde söker fru – orden om valet

Cathrin har tidigare berättat för Hänt att hon blev väldigt ledsen över att få lämna, det var en väldigt intensiv period som präglades av mycket känslor.

Hon förklarade bland annat varför hon blev så ledsen. Det berodde delvis på att hon började se ett liv tillsammans med Backis på gården. Hon klargjorde även att det var jobbigt att gå miste om drömmen om kärleken.

Cathrin redogjorde dessutom i intervjun att hon inte fick en ordentlig förklaring från Backis om varför hon inte fick vara kvar på gården.

– Jag har inte fått någon förklaring om varför han inte ville fortsätta lära känna mig. Däremot berättade han ju vad han tyckte om mig som person, men inte vad han kände för mig eller varför han kände mer för de andra, sa hon till Hänt då.

Tittarnas kritik mot Backis val att skicka hem Cathrin: ”Fel”

Bonde söker fru är ett av Sveriges populäraste dejtingprogram och lockar en miljonpublik. Årets säsong har dessutom varit mycket uppskattad och publiken tycker ofta till om avsnitten.

Denna gång var inget undantag, när Backis valde att skicka hem Cathrin från gården var det flera tittare som uttryckte på TV4:s sociala medier att de var missnöjda och förvånade att just hon fick lämna.

”Cathrin har ju inte fått någon romantisk dejt än, bara varit Backis "kurator:, inte heeelt rättvist . Undrar hur han tänker?”, skriver en tittare.

”Inte helt rättvist, men kändes inte som det var ett ”val” han gjorde direkt. Känslorna bara kom. Men jobbigt för Cathrin!”, hälsar en annan.

”Så jädra fel val Backis, du valde bort den finaste av dem alla tre. Cathrin var både vacker på insidan och utsidan.”, skriver en tredje tittare.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Backis om planerna på att skaffa barn i framtiden

LÄS OCKSÅ: Heidis kritik mot TV4 efter Bonde söker fru 2021 – stöttas av Peja

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN