Så firar Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjellén jul – se alla bilder här

KARL FREDRIK GUSTAFSSON

Karl Fredrik Gustafsson är en riktig julälskare och tidigare har vi fått se honom i egna jul- och nyårsprogram. I år blir dock inget sådant program och nu berättar han för Hänt vad det beror på.
Karl Fredriks nyår
Slå på ljud

Karl Fredrik Gustafsson, 35, är en av Sveriges mest kända trädgårdsmästare och florister. Under årens lopp har vi fått se honom göra de allra mest fantastiska buketterna och i det egna tv-programmet Karl Fredrik på Österlen.

I programmet har tittarna fått en djup inblick i hans liv tillsammans med sambon Petter Kjellén, 39. Tidigare i år tog paret nästa steg i relationen och valde att förlova sig. Det hela var spontant under en lunch – men Karl Fredrik kände att tiden var rätt och det fanns inga hinder.

– Så då fortsatte vi vår lunch där och åkte till blå lagunen och så öppnade inte guldsmeden förrän klockan 11 dagen efter. Så då stod vi där klockan 11, men då sa guldsmedens kollega där att "tyvärr men det går inte med så här kort varsel", förklarade Karl Fredrik då för Hänt.

Därför försvinner nyårsprogrammet med Karl Fredrik på Österlen

Sedan dess har mycket hänt för paret och de har fullt upp med sin butik på Eklaholm, på Österlen. Under hösten har de filmat inför en kommande säsong av Karl Fredrik på Österlen men vid sidan av det har de även hållit på med hemliga inspelningar.

Med tanke på den hektiska hösten berättar Karl Fredrik nu för Hänt att nyårsprogrammet, som han hade förra året, tyvärr inte blir av det här året.

– Gällande Nyårsprogrammet i år så har vi haft så fullt upp med ordinarie TV-inspelningar och en lite "hemlig" tv-inspelning under hösten. Så i år fanns dessvärre inte tiden att spela in något Nyårsprogram, säger han till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så ska Karl Fredrik och sambon Petter fira jul

Även om det inte blir något nyårsprogram det här året så kan vi nu ändå få en inblick i Karl Fredriks liv med Petter. Nu berättar han nämligen hur de tillbringar sin julafton.

– Vi blir 28 personer på julafton!, berättar han för Hänt.

Och nu får vi även kika in i hur paret har det i sin stämningsfulla juletid.

Se alla bilder här!

LÄS OCKSÅ: Därför bryter Heidi helt med vännerna

LÄS OCKSÅ: Därför flyttas Tilde efter alla år – TV4:s beslut

FOTO: TT, Karl Fredrik Gustafsson

FRÅN FÖRSTASIDAN