TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Pernilla Wahlgrens bakslag – efter nya beslutet om restriktioner

21 dec, 2021 
Pernilla Wahlgren turnerar land och rike runt med sin show Pernilla har fått hybris.
Men nu kommet ett tungt bakslag och framtiden ser inte ljus ut för Pernilla och "hybris-gänget".
Annons
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”Brand logo
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”

Pernilla Wahlgren, 53, är en av alla artister som stoppats från konserter och shower under coronapandemin. I januari 2020 var det premiär för Pernilla Wahlgren har hybris, men vi alla vet vad som hände i februari/mars 2020 och Pernillas show tvingades läggas på is.

Med andra ord hann Pernilla och "hybris-gänget" som hon kallar medlemmarna Hanna Hedlund, 46, Ola Forssmed, 48, Måns Nathanelson, 45, och Kim Sulocki, 49, inte uppträda speciellt länge.

I Wahlgrens värld fick tittarna följa Pernillas liv under 2020, som var lugnare än någonsin på grund av alla inställda shower och spelningar.

Pernilla tvingades ändra showen för Christian Bauer

Under 2021 hände något i Pernillas liv och hon träffade kärleken i Christian Bauer, 55! Även detta fick Wahlgrens värld-tittarna ta del av i den senaste säsongen av serien.

Sedan dess att Christian kom in i Pernillas liv har det strålat om henne och hon verkar lyckligare än någonsin! Men att Christian kom in i bilden har inte bara varit positivt med tanke på att Pernilla Wahlgren har hybris i princip gick ut på att Pernilla lever ett singelliv.

Annons

Berättelsen i showen handlade om att Pernilla fått hybris och att det enda hon ville göra var att vara ute på turné. Hon kunde inte förstå de andra i gänget som längtade hem till sina partners.

Så när Pernilla Wahlgren har hybris skulle ha nypremiär i höstas så blev det ju aningen problematiskt. Det här ledde till att Pernilla och hennes "hybris-gäng", som regisseras av Edward af Sillén, 39, fick tänka om. De kom då istället fram till att showen får bli en tidsresa och enligt Pernilla har responsen varit utmärkt. "Två timmar skrattfest", beskriver hon showen som.

Pernillas tunga bakslag med showen

Under hösten har "hybris-gänget" turnerat land och rike runt med den omtyckta showen eftersom samhället börjat öppna upp mer och mer. Man såg ljust på framtiden och långt in på 2022 kan man boka biljetter för att se Pernilla Wahlgren har hybris.

Men nu kommer bakslaget. Med tanke på de nya restriktionerna som börjar gälla från och med den 23:e december 2021 så är det inte något att hurra för. Detta är något som Pernilla givetvis tagit del av och nu uttrycker hon stor sorg och ilska mot de nya bestämmelserna.

”Man ska inte ropa hej tydligen... Avstånd på publiken. Över 500 pers gör att vi inte kan köra... Vi har en utsåld turné med fullsatta hus med över 500 pers. Vi kan inte välja ut de få som får komma. Detta är återigen katastrof för branschen!!!!”, skriver Pernilla på sin Instagram och fortsätter:

”Tack regeringen!!!!!”, skriver hon följt av flera arga gubbar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons