LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carina Berg ryter ifrån mot Erik Berg efter kommentaren om åldern

22 dec, 2021 
Erik och Carina Berg
Carina Berg och Erik Berg har gjort stort avtryck i sina serier på tv.
Nu berättar Carina att det har uppstått drama i familjen – de är nämligen inte överens om en viss detalj i hemmet, som får Carina att nu ryta ifrån.
”Du menar att jag är gammal?”, skriver Carina.
Annons
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern härBrand logo
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern här

Carina Berg, 44, och Erik Berg, 32, träffades för tre år sedan och har sedan dess hunnit med både barn och bröllop. De fick i slutet av 2019 sonen Otto, följt av lillasyster Juno i mars 2021.

Carina är även stor på sociala medier och har nu berättat för sina följare om ett dilemma i familjen Berg, och det visar sig handla om julpynt! Familjen är nämligen inte ense och detta fick Carina att säga åt Erik.

Carina Bergs serie Var fan är storken? gjorde succé

Carina Berg har idag tre barn, sonen Holger med ex-fästmannen Kristian Luuk, och Otto och Juno med maken Erik Berg. Men vägen dit var inte lätt, Carina har i den egna serien Var fan är storken? delat med sig om kampen att bli gravid.

Serien följde även olika par och flertalet kändisar medverkade, bland andra Kenza Zouiten, Charlotte Perrelli och Carolina Gynning, delade med sig av om sina egna erfarenheter.

I en intervju med Amelia har Carina berättat att hon tog upp barnfrågan med Erik Berg redan efter första dejten tillsammans.

Annons

– Vi pratade om det efter vår första dejt. Jag sa att: ”Det är ett faktum att jag är 40, och om du vill ha barn kan inte vi hänga på den tanken för länge”.

Erik och Carina
Erik och Carina Berg på fotbollsmatch tidigare i höstas. I famnen har Carina parets son Otto.

Carina Berg ryter ifrån mot Erik Berg efter kommentaren

Carina Berg är flitig på att uppdatera sociala medier, ofta visar hon upp vardagen med barnen och bilder från deras renoverade hus i skärgården som vi kunde ta del av i serien Bergs drömkåk.

Vi befinner oss mitt i juletid och julpynt står framme i många svenskars hem, och såklart har familjen Berg även de julpyntat. De har bland annat ett klassiskt änglaspel hemma som pryder bordet. Men nu förklarar Carina Berg att det råder delade meningar om änglaspelet som klingar och snurrar.

”Det råder delade meningar i familjen Berg om denna tingest. Vad säger ni, rogivande pynt eller ”ett jäkla tortyrinstrument”?”, skriver Carina Berg.

Carinas make, Erik Berg, som är elva år yngre än henne, passar då på att skicka en liten pik om Carinas ålder.

”Kan det vara avsaknaden av underhållning på 70-talet som gjorde denna så älskad av dig”, skriver Erik.

Carina Berg svarar då: ”Du menar att jag är gammal, vis och därför naturligtvis vet bäst?”

FOTO: Henrik Isaksson/TT / Discovery+

Annons