LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings avslöjande om Carina och Erik Bergs sexliv

21 nov, 2021 
Carolina Gynning med Carina och Erik Berg
Carolina Gynning och Carina Berg är vänner sedan flera år tillbaka och verkar veta ett och annat om varandra.
Nu väljer Carolina att avslöja privata detaljer om vännens sexliv.
– Det vet vi alla, säger Carolina.
Annons
Carina och Erik Bergs kärlekssagaBrand logo
Carina och Erik Bergs kärlekssaga

Carolina Gynning med vännen och kollegan Carina Berg driver podcasten Berg & Gynning – hittar sig själva. I podcasten pratar de om livets alla delar och blandar ofta in humoristiska inslag om sig själva.

Carina är gift med det tidigare fotbollsproffset Erik Berg, som hon dessutom haft flera egna program med. Bland andra Bergs Drömkåk och Bergs Superlag. Carolina Gynning är tillsammans med Viktor Philipson, son till miljonären Aje Philipson. I podcasten pratar både Gynning och Berg ofta om sina relationer, och denna gång väljer Carolina att ge detaljer om Carina Bergs sexliv.

Carina och Erik Bergs kamp för att bli gravida

Carina Berg var tidigare tillsammans med programledaren och SVT-profilen Kristian Luuk. Som du säkerligen känner igen från programmen Sen kväll med Luuk och På spåret. Tillsammans har Carina och Kristian en son med namn Holger.

För ett par år sedan separerade paret och Carina hittade kärleken på nytt i Erik Berg som vid den tiden var fotbollsproffs. Det slog gnistor direkt och paret bestämde väldigt snabbt för att gifta sig och skaffa barn.

Annons

I december 2019 föddes parets första gemensamma son Otto och tidigare i år föddes dottern Juno. Men vägen dit har inte varit spikrak, i Carina Bergs egna serie Var fan är storken? förklarade hon och Erik kampen att bli gravida.

– Jag känner mig så oduglig, så värdelös. Jag ligger vaken på natten. Vi kommer aldrig få ett barn. Aldrig. Varför tror jag ens det, det är ju något fel på mig, läste Carina upp i programmet från sina anteckningar.

Carolina Gynning om Carina och Erik Bergs sexliv

I veckans avsnitt av podcasten blandar istället Carolina och Carina in mycket humor. Faktum är att Carina kommit på ett smeknamn till sig själv som är ”gosa” och Gynning passar på skoja till det om ”gosas” sexliv.

– ”Gosa”, det är hemmastickat, säger Carolina Gynning och smeknamnet.

– Jag är ju lite hemmastickad. Men det är också så här... vem vill ligga med ”gosa”? Ingen!, säger Carina Berg.

Annons

Carolina Gynning konstaterar då att det inte stämmer.

– Du fick faktiskt ligga imorse och det vet vi alla här på kontoret, säger Carolina skrattandes.

– Nej men herregud, nu blev jag illröd, säger Carina och fortsätter:

– Det var ju för att jag kom och var så kvittrig här på morgonen, och liksom sa det lite i förbi farten vad som var anledningen till det. Men nu vet alla det!

– Och jag tänkte till och med, ärligt talat. Vad är det för speciell energi hon har idag?, säger Carolina, varpå Carina Berg svarar:

– Det var när ”gosa” hade fått sitt, det blev utdelning direkt!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons