Så är Bonde söker fru–Linas relation till Ellinor idag – efter slutvalet

Bonde-Lina och Ellinor

Bonde söker fru är snart slut för denna gång.
På Filip Nilssons gård stod det mellan brevskrivarna Ellinor och Lina, varpå det blev Lina som fick fortsätta dejta bonden.
Nu berättar hon om hur relationen till Ellinor är idag.
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
Slå på ljud

Brevskrivaren Lina Larsson var en av de som valde att söka kärleken i dejtingprogrammet Bonde söker fru i år. Där fick hon dejta bonden Filip Nilsson från Strömsholm och det slog minst sagt gnistor mellan dem.

I slutet av säsongen var det just Lina somt blev vald av Filip, och tillsammans åkte de iväg på en romantisk resa.

Men i samma stund som Lina blev vald av Filip blev också brevskrivaren Ellinor Eke-Göransson bortvald.

I en intervju med Hänt berättar Lina nu hur hennes relation till Ellinor ser ut idag efter det omtumlande kärleksäventyret!

Lina om att bli vald av Filip i Bonde söker fru – därför kände hon osäkerhet

Varje år i programmet får bonden ta med sig den sistvalda brevskrivaren på en romantisk resa, vilket betyder att Filip och Lina fick åka på en äventyrsresa ihop. I programmet berättar Lina dock att hon blev lite osäker på Filip med tanke på hans ångest över slutvalet.

– Jag skulle säga att du var märkbart tagen, och att det såklart växte någon osäkerhet i mig, säger Lina och fortsätter:

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare.

Linda och Filip inför slutvalet

Programledaren Linda Lindorff och bonden Filip Nilsson inför slutvalet.

FOTO: TV4

Bonde-Lina om relationen till Ellinor idag: ”Har ingen kontakt”

Lina förklarar att det såklart var roligt att bli vald av Filip, men att det på grund av omständigheterna också kändes lite jobbigt.

– Det var ju jätteroligt såklart att bli vald av Filip men det var inte riktigt den känslan som jag hade räknat med. Det visades nog mer glatt utåt än vad det verkligen var. Jag trodde det skulle vara med fyrverkerier. Det var som att sticka hål på en ballong, där luften bara gick ur en, säger Lina och fortsätter:

– Det var jäkligt påtagligt att det fanns en person i det hela som blivit väldigt sårad och ledsen. Den energin var väldigt stark.

Lina förklarar att hon och Ellinor inte har någon kontakt idag, men att hon tycker hon är en fantastisk person.

– Jag tycker att Ellinor är en helt fantastisk människa. Vi har ingen kontakt i dagsläget men hade jag stött på henne hade jag blivit väldigt glad och sagt hej till henne, säger Lina.

Även Ellinor har svarat på frågan om hur deras relation ser ut.

”Jag har inget att säga om vår relation”, skriver hon.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Ericas känga mot Mikael "Backis" Backstulid efter slutvalet

LÄS OCKSÅ: Därför kritiseras Linda Lindorff efter Heidis avhopp i Bonde söker fru

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN