Linda Lindorffs starka ord om Filips val i Bonde söker fru

Linda Lindorff & Filip Nilsson Bonde söker fru

Bonde söker fru 2021 börjar lida mot sitt slut och bönderna står nu inför ett svårt slutval.
Nu berättar Linda Lindorff om de svåra känslorna hon känner inför Filip Nilssons val.
”Ont i hjärtat”, skriver hon.

Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"
Slå på ljud

En av bönderna som varit med i årets säsong av Bonde söker fru är Filip Nilsson, och de han nu ska välja mellan är brevskrivarna Ellinor Eke-Göransson och Lina Larsson.

Men valet är tufft och någon som lider med honom är programledaren Linda Lindorff. Nu berättar hon om känslorna kring Filips beslut.

Linda Lindorff missade Mats Thomssons slutval i Bonde söker fru

Att Linda är investerad och verkligen bryr sig om bönderna som är med i programmet är ingen hemlighet, och hon gör allt för att stå vid deras sida från början till slut.

Därför tog det emot när hon förra året inte kunde vara med på Mats Thomssons slutval. Något hon har skrivit om på sin blogg.

”Slutvalen i Bonde söker fru är bland det viktigaste och mest känslosamma som händer på hela sommaren. Så tro att det blev panik när det blev uppenbart att vi omöjligt skulle hinna vara med på allas slutval”, skrev hon då och fortsatte:

”Vår producent Maria försökte in i det sista hitta en lösning men i år skiter det sig helt tyvärr – och det på grund av att vi fick göra en paus på Mats gård efter att han kände sig sträv i halsen och vi behövde testa för Corona. Så ledsamt och trist men så blev det. En tradition är därför bruten och även om Mats så klart klarar av det galant så hade det så klart känts bättre om jag som alltid vid slutval kunnat vara vid hans sida.”

Linda Lindorffs hårda ord efter Filip Nilssons val: ”Ont i hjärtat”

Men i år har allt gått som det ska och i onsdagens avsnitt av programmet ska Linda vara med varje bonde i deras stora beslut.

På sin Instagram delar hon nu med sig av ett klipp från när hon och Filip pratar om beslutet han står inför.

– När du var här sist så fanns det mycket möjligheter och mycket som kändes rätt. Och det har bara blivit ännu starkare och ännu mer. Med båda två. Båda de har ju för många rätt, säger han varpå Linda frågar:

– Så om du hade träffat den ena själv hade du blivit kär i henne och träffat den andra själv hade du blivit kär i henne?

Och det stämmer.

– Ja, det är vad jag känner nu iallafall. Vad jag tror. Det är en omöjlig situation.

Det är med andra ord väldigt svårt och på Instagram skriver Linda om de jobbiga känslorna.

”Onsdagens alla slutval kan vara de svåraste och mest känsloladdade någonsin. Jag har haft ont i hjärtat, magen, hela kroppen av oro och vånda men i in det sista hoppas man ju att det ändå ska bli rätt - och att det blir kärlek. Ja, på onsdag kommer ni få en oförglömlig kväll. Onsdag… se det.”

LÄS OCKSÅ: Därför försvarar tittarna Lina efter Ellinors tårar i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Anders Pihlblad från Nyhetsmorgon

FRÅN FÖRSTASIDAN