LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Backis barnbesked med Evelina efter Bonde söker fru

23 dec, 2021 
Backis och Evelina
Bonde söker fru är nu slut för denna säsong.
Och en av bönderna som fann sin stora kärlek i programmet var Mikael ”Backis” som valde Evelina i slutvalet.
Nu kommer paret med ett barnbesked!
Annons
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”Brand logo
Ellinor om att ge Filip en andra chans efter att hon tvingats lämna gården: ”Absolut inte”

Bonde söker fru 2021 är slut och tittarna har fått ta del av hur det gick sen för paren. För bonden Mikael ”Backis” Backstulids del så var det bara positiva besked, han och brevskrivaren Evelina är fortfarande ett par och är lyckligt kära.

Redan i sista avsnittet fick vi veta att Evelina i princip bodde på gården. Men nu avslöjar Backis att Evelina har flyttat in på riktigt och samtidigt kommer paret med ett barnbesked!

Backis om att skaffa barn – berättade i Bonde söker fru

Under ett av säsongens avsnitt så berättade Backis för sina brevskrivare att han gärna vill ha barn och har en enorm barnlängtan.

Det var efter han visat sin traktor han kom in på sin barndom och beskrev drömmen om att någon skulle vilja ta över gården.

– När jag tänker på det starkaste minnet jag har som barn, när jag är fyra år och sitter i knät på pappa. Den känslan när man fick tag i ratten, där var jag väl fast liksom, säger Backis samtidigt som han visar upp sin traktor, berättade Backis i programmet och fortsatte:

Annons

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten. Allt, säger Backis.

Backis barnbesked med Evelina efter Bonde söker fru

I en live på Bonde söker frus Facebook-sida fick Backis och Evelina frågan på ifall de vill ha barn eller inte.

– Ja men självklart så vill vi ha barn, men det får ju också... Vad ska man säga, det får ta den tid det tar, säger Backis.

Backis med sin Evelina
Backis med sin Evelina.

Paret avslöjade även sina framtidsplaner och just nu handlar vardagen om att ordna upp allt med flytten då Evelina och Backis blir sambos på riktigt.

– Det är väl att organisera flyttkaoset, och sedan kommer ju jul och nyår. Sådana saker, ja och bara vara, säger Backis.

Annons

De fick även frågan om vad de bästa med varandra är, varpå deras svar blev väldigt kärleksfulla.

– När jag såg Evelina var det verkligen kärlek vid första ögonkastet, för mig har det varit rock and roll sedan Sundbyholm, säger Backis.

– Du har ju bara fortsatt bekräfta de sidorna som jag såg under sommaren faktiskt, och att du har tålamod, lyssnar och finns för en. Man känner sig verkligen sedd, älskad och omtyckt för den man är, säger Evelina.

Stort grattis till kärleken, vi önskar er all lycka!

FOTO: TV4

Annons