Joacim Rickling bryter tystnaden om tuffa förlossningen med Caroline Kejbert

Joacim Rickling & Caroline Kejbert
Exklusivt

Bonde söker fru-paret Joacim Rickling och Caroline Kejbert har fått sitt andra barn, men förlossningen var inte helt enkel.
Nu bryter Joacim tystnaden om händelsen.
”En riktig kämpe”, berättar han för Hänt.
503 Service Unavailable

År 2017 sökte Caroline Kejbert till Bonde söker fru för att testa kärleken i bonden Joacim Rickling. Och visst blev det ett lyckligt slut. Snabbt fann de varandra och i slutet av säsongen stod det klart att det var Caroline som var Joacims stora kärlek.

Idag har de varit tillsammans i flera år och lever sitt liv på Tuna gård utanför Örsundsbro. Tillsammans har de även dottern Wilda och i juli förra året avslöjade de även att de väntade barn nummer två.

Och nu är väntan över. Under måndagen avslöjade de nämligen att deras efterlängtade bebis äntligen kommit till världen - och lyckan var total!

Caroline Kejbert och Joacim Ricklings bebislycka – orden om tuffa förlossningen

Det var i ett inlägg på Instagram som Caroline berättade om den stora bebislyckan, och i samma inlägg avslöjade hon även att det var en liten tjej som bestämde sig för att titta ut.

”Punktlig tjej det här! Varför vänta i onödan? Årets andra dag och dagen innan Wildas födelsedag. Välkommen till världen vår lilla tjej. Det var tufft men vilken belöning sen! Tänk att vi nu är en familj om fyra - och jag älskar er så att det gör ont i hela kroppen, min Joacim och våra två tjejer”, skrev hon under en bild på henne och den nyfödda dottern.

Anders nya bild visar familjelyckan med 17 år yngre frun

Och i kommentarsfältet vällde gratulationerna in.

”Helt underbart! Bra kämpat och stort grattis till hela familjen”, skrev bland annat programledaren Malin Stenbäck.

”Grattis!”, skrev tidigare Idol-jurymedlemmen Nikki Amini.

Joacim Ricklings första ord om bebislyckan

Även Joacim skrev om den stora lyckan. Under ett bildspel från den stora dagen berättade han att hans papphjärta gråter av lycka och att han är väldigt stolt över Caroline som klarade sig igenom förlossningen. För den verkar nämligen inte ha varit helt enkelt.

I ett meddelande till Hänt berättar han nu hur det känns efter att ha kommit hem igen och hur de mår idag.

”Vi mår jättebra! Kändes väldigt skönt att komma hem och landa hemma för att imorse vakna upp till Wildas födelsedag. Caroline var en riktig kämpe på förlossningen och jag är så stolt över henne!”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: Peja om kärlekslivet och framtidsplanerna efter Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Sofia Ståhl pekas ut som Tareq Taylors nya kärlek – nu bryter hon tystnaden

SENASTE NYTT!